2009-11-10 ساعت 19:25
در فایل INSTRUCTIONS که از سفارت به جای نامه دوم برایم ایمیل کرده اند ، در بخش " ارائه گواهی مبنی بر عدم نیاز به بهره مندی از بودجه عمومی " در صفحات 9 و 10 ، نوشته شده که یک یا هر سه روش اثبات این موضوع می توانند استفاده شوند :
1- ارائه گواهی دارائی های شخصی ( ملک ، حساب بانکی ، سهام و ... ( که باز گفته شده یکی از آنها یا هر چند که امکان پذیر است ))
2- EMPLOYMENT که معمولآ ما نداریم .
3- ارائه اسپانسر
پس هر یک از روش های فوق به تنهائی امکان پذیر است . ولی من برای محکم کاری چند روش را دنبال کردم . البته ما خانواده سه نفری هستیم و طبیعتآ می بایست پشتوانه مالیمان را قویتر نشان می دادیم .
باز در همین قسمت گفته شده که فرم I-134 باید نوتورایز شود :
sworn to before a notary public or other official competent to administer an oath
اسپانسر شما با هزینه اندکی می تواند در آمریکا این کار را انجام دهد . البته پیدا کردن اسپانسر کار راحتی نیست و طرف باید خیلی خاطر شما را بخواهد تا این کار را برایتان انجام دهد . من به یکی از بستگان در آمریکا گفتم که قبول نکرد ( بهانه آورد ) و به ناچار دست به دامن یکی از دوستان قدیمی ام شدم که لطف کرد و این کار را انجام داد .
1- ارائه گواهی دارائی های شخصی ( ملک ، حساب بانکی ، سهام و ... ( که باز گفته شده یکی از آنها یا هر چند که امکان پذیر است ))
2- EMPLOYMENT که معمولآ ما نداریم .
3- ارائه اسپانسر
پس هر یک از روش های فوق به تنهائی امکان پذیر است . ولی من برای محکم کاری چند روش را دنبال کردم . البته ما خانواده سه نفری هستیم و طبیعتآ می بایست پشتوانه مالیمان را قویتر نشان می دادیم .
باز در همین قسمت گفته شده که فرم I-134 باید نوتورایز شود :
sworn to before a notary public or other official competent to administer an oath
اسپانسر شما با هزینه اندکی می تواند در آمریکا این کار را انجام دهد . البته پیدا کردن اسپانسر کار راحتی نیست و طرف باید خیلی خاطر شما را بخواهد تا این کار را برایتان انجام دهد . من به یکی از بستگان در آمریکا گفتم که قبول نکرد ( بهانه آورد ) و به ناچار دست به دامن یکی از دوستان قدیمی ام شدم که لطف کرد و این کار را انجام داد .
---------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2010AS000005XX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20june 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریق ایمیل دریافت کردم
تاریخ مصاحبه:09Nov 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:
شماره کیس:2010AS000005XX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20june 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریق ایمیل دریافت کردم
تاریخ مصاحبه:09Nov 2009
تاریخ دریافت کلیرنس: