کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ثبت نام خانوادگی و پرسشهای مرتبط
(2009-11-10 ساعت 21:36)Hamid55 نوشته:  
(2009-11-10 ساعت 21:18)meysi نوشته:  خیلی ممنون و سپاس گذارم
اینطور که من فهمیدم دست خود من هست اینکه با e باشه یا با a !!
در مورد پسوند هم با تفکیک جا میشه
در مورد پلیس+10 هم حق با شماست من جدیدا از همون جا کارای معافیم رو درست کردم و منتظر کارت هستم.
از reply شما ممنونم
Smile

e یا a دسته خودته....
(2009-11-10 ساعت 20:27)lottary_gc نوشته:  ممنون از دوستان عزیزی که واقعاً وقت میذارن و زحمت می کشن و جواب میدند
من 2 تا سوال داشتم :
اول اینکه من تو یه سایتی در مورد ثبت نام فرد متاهل خوندم یه چیزایی و ذهنم به هم ریخت اگر ممکنه یکی توضیح بده ثبت اطلاعات همسر و فرزند دقیقا به چه صورت هستش ... همش توی یک فرم هست یا جداگانه هستش و ...
دوم اینکه به نظر شما کسی که سید هستش باید Seyed رو تو First Name با اسمش با Space بنویسه یا چسبیده به هم ؟
ممنــــــــون .
دوست عزیز،

توی یک فرم هست.... شما میتونی یکبار خودتو بعنوان متقاضی اصلی ثبت نام کنی و اطلاعات خانواده را هم باید وارد کنی و یکبار همسرتو بعنوان متقاضی اصلی ثبت نام کنی و دوباره اطلاعات خانواده را وارد کنی. این طوری دوبار شانش برنده شدن دارین....در مورد اسم با سید، من تجربه ندارم....اگه پاسپورت دارین عین همون بنویسین.....

با سلام
اگر پاسپورت داريد كه دقيقا بر اساس آن بنويسيد وگرنه شناسنامه را بردار و بر اساس مشخصات آن بنويس مثلا اسم هست سيد امير كه نوشته ميشود در فرست نيم بصورت چسبيده : seyedamir و فاميلي هم اگر دو بخش است چسبيده به هم بايد باشد.
ثبت نام : بعد از وقفه دو ساله، به امید خدا اکتبر 2018 برای لاتاری 2020  
كيس نامبر:                                                                         
دريافت نامه قبولی:                                                               
ارسال مدارك:                                                          
مصاحبه:                                                                       
كليرنس:                                                                        
دريافت ويزا: یک ضرب Rolleyes
دریافت گرین کارت:
16 دوره شرکت در لاتاری: You have not been selected  Tongue
تشکر کنندگان: Lottery_GC

پیام‌های این موضوع
RE: ثبت نام خانوادگی و پرسشهای مرتبط - توسط leilabakht - 2009-11-11 ساعت 09:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان