2013-01-13 ساعت 03:36
(2013-01-12 ساعت 23:03)mahakk نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز ... ممنون از همه کمک ها همفکری ها و اطلاعات مفیدی که به اشتراک می گذارید
بعد از بررسی های بسیار به این نتیجه رسیدم که باید رشته ی اصلی خودم که معماری هست فراموش کنم و به فکر یک رشته دیگه باشم چون بازار کارش حتی در صورتی که اونجا ادامه تحصیل بدم زیاد جالب نیست.
می خواستم بدونم دوستان کسی اطلاعاتی در مورد دکوراسیون داخلی داره ؟؟ اوضاع کاری برای یک interior designer که از همونجا فارغ التحصیل بشه چطوره ؟؟
داشتم فکر می کردم که این رشته رو اونجا ادامه بدم چون از هر چیز دیگه ای به رشته ی من نزدیکتر
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره به اشتراک بگذاره
ممنون
سلام دوست عزیز.
معماری اگر اونجا برید دانشگاه و ادامه بدید و فارغ التحصیل بشید (دانشگاه ، نه این کالجای در پیتی) کار واستون هست، من چندتا از دوستای خودم الان دارن تو شرکتهای معماری کار میکنن.
حتی اگر دانشگاهم نرید، ممکنه،ممکنه با جستجوی خیلی زیاد کار معماری سطح پایین تر،در حد اپراتوری پیدا کنید، در صورتی که چند تا نرم افزارو خدا باشین، مثلا راینو رو با تمام پلاگ ایناش خدا باشین . تی اس پی لاین،گرس هاپر، ماتریکس ، مکسول و...) کد و رویت هم که مسلما باید خدا باشین. خلاصه همه چی تموم باشین دیگه، البته این که گفتم اونجا دانشگاه هم نرفته باشین در مورد اپراتوری نرم افزار تو شرکتها بود، نه طراحی، طراحی رو که بیخیال

اما دانشگاه برید که خیلی بهتره، اون ایده ی طراحی داخلی هم خوبه، یه کار دیگه هم که من تو کالیفرنیا یکی از دوستان میگفت یه اقای ایرانی انجام میده و درامد خیلی خوبی هم داره، بازسازی خونه های قدیمی هست، که رابطه مستقیم با طراحی و معماری داره(البته یه سرمایه ای واسه شروع کار میخواد دیگه).
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013