2013-01-15 ساعت 09:06
(2013-01-14 ساعت 17:57)s_1983 نوشته: usamohajer سلام.من ds160 رو پر کردم و واسه ارمنستان تصمیم گرفتم که حساب کاربری باز کنم و همین کارو هم کردم و ویزا کارت 200 دلاری مجازی غیر قابل شارر سفارش دادم.چندتا سوال کوتاه دارم ازتون که ممنون میشم راهنماییم کنین.یکی این که ثبت نام کردم در آخر فقط تو 2تا کادر مشخصات منو نوشت و نوشته ی کوتاه که راجب وقت آزاد نوشته بود ولی اصلا هیچ وقتی رو نشون نداد.باید پول پرداخت شه که وقتها رو نشون بده همینطور که گفتی ولی به صفحه ی پرداخت نرفت.کدوم قسمت و چطور پول باید پرداخت شه؟ایمیل حساب کاربری رایگان باید باز کنم یا همون حساب کاربری کافیه؟ویزا کارت مجازی غیر قابل شارز سفارش دادم,عیبی نداره که فیزیکی نیست؟هزینه ی مصاحبه 160 هست,هزینه ی وقت که قبلا 20 دلار بود دیگه نیست؟وقتی با حساب کاربری که ایجاد کردی وارد شدی به قسمت تعیین وقت برو و نوع ویزای درخواستی (b2) را انتخاب کن بعد یه سوال در مورد روش پرداخت هزینه از شما پرسیده میشه که باید گزینه 160 دلار رو انتخاب کنی و بعد نوع کارت رو مثلا ویزا کارت یا مستر کارت. بعد باید مشخصات ویزا کارت رو وارد کنی .مثل cvv و تاریخ اعتبار کارت و شماره 16 رقمی کارت رو . و به این طریق هزینه پرداخت خواهد شد. هزینه 20 دلار دیگه وجود نداره. بعد از پرداخت 160 دلار وارد تقویم تعیین وقت میشوید.