کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
كجاي سايت رو بايد چك كني. تو.ي سايت ابوظبي هيچ جا، هيچ چيزي راجع به لاتاري ننوشته.

(2009-11-16 ساعت 11:05)darya نوشته:  خوب ما هم رفتیم مصاحبه و اومدیم.
همه چیز خیلی راحت تر از اونی بود که فکر می کردیم.
ما روز شنبه صبح رفتیم پلی کلینیک نزدیک سیتی سنتر . بچه ها حتما همینجا برید چون روز مصاحبه کسایی که مدیست رفته بودند می گفتند هم پول بیشتری دادند و هم همون موقع جواب رو نگرفتند. ساعت 9:30 زودتر هم نرید. یک عکس از قفسه سینه، آزمایش خون و واکسن. ما همه واکسن ها رو زده بودیم ولی اونا بالاخره یه چیزی پیدا می کنند . برای من و شوهرم واکسن سیاه سرفه و برای پسرم واکسن هموفیلی زدند. جمعا 1600 درهم. مدیست نفری 400 درهم بیشتر گرفته بود! همون روز هم جواب رو بهمون دادند. یعنی کلا از ساعت 9:30 تا 1:30 اونجا بودیم.
روز مصاحبه هم با آقای ارژنگ که یک لیدر خیلی خوش اخلاق و با اطلاع بود رفتیم. نفری 200 درهم برای رفت و برگشت دادیم.
ما ساعت 6 از دبی راه افتادیم و حدود 7:30 ابوظبی بودیم. خیلی زود بود ولی چون مسیر طولانیه به هر حال باید حساب حوادث رو هم کرد. به هر حال 9:30 زودتر لاتاریها رو راه نمیدن. البته اصلا خسته نمیشید ، چون اولا نیمکت و کولر هست. ثانیا اینقدر با افراد جدید حرف می زنید که متوجه گذر زمان نمیشید.
ساعت 9:30 رفتیم تو و بعد از یک ایست بازرسی رفتیم داخل. همه چیز خیلی راحت و بی استرس انجام میشه. همه هم خیلی خوش اخلاق و با لبخند.
توی باجه اول پاسپورت و نامه دومتون رو میدید و به شما یک شماره می دهند. بعد میشینید تا شمارتون اعلام بشه. اصلا هم روی ترتیب نیست. مثلا ما شماره 003 داشتیم ولی اولین نفر صدا شدیم.
بعد از اون میرید و مدارکتون رو میدید ، پول رو یک باجه دیگه میدید و دوباره منتظر میشید. اونجا مبلغی که ازمون گرفتند بیش از اون مقداری بود که توی نامه دوم نوشته بودند. جمعا مبلغ 8607 درهم یعنی نفری 2869 درهم گرفتند. به قول یکی از دوستان فکر کنم اوباما داره برای دختراش جهیزیه می خره!!
بعد دوباره صدامون کردند. بیشتر از برنده اصلی که من بودم سوال می پرسید. اینکه چکاره ام؟ اونجا می خوام چکار کنم؟ کدوم ایالت می خوام برم؟ اسپانسرم چکارست و چه نسبتی باهام داره؟ خیلی هم خوش خنده و شوخ بود. و آدم خیلی احساس راحتی می کرد. بعد هم گفت که حالا که می خوای بری اونجا برای درس و کار باید زبانت خوب باشه و می خوام بقیه سوالها رو انگلیسی ازت بپرسم. در مورد رشته تحصیلی و دانشگاه و ......پرسید. بعد هم دو تا برگه آبی زشت بهمون داد و گفت 3 تا 4 هفته دیگه سایت رو چک کنید ، هر وقت شمارتون اعلام شد بیایید واسه ویزا. (من شغل دولتی دارم و شوهرم سربازی سپاه بوده)
اون روز که ما بودیم به همه اف بی ای چک خورد. حتی کسایی بودند با شغل آزاد و سربازی ارتش ، یا کسایی که از طریق خانوادگی اقدام کرده بودند. به همه برگه آبی تقدیم شد!
سفر خوبی بود . حالا باید منتظر بود ببینیم چی میشه.
اکثر مطالب تکراری بود ولی برای اینکه نگید چرا نمیایید سفرنامه بنویسید من هم نوشتم. امیدوارم مفید باشه. هر سوالی هم داشتید من در خدمتم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی - توسط Ashkan78 - 2009-11-16 ساعت 11:23
گرفتن وقت سفارت در ابوظبی - توسط amini2010 - 2010-02-09 ساعت 22:44
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Ashkan78 - 2010-07-11 ساعت 14:26
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Artim - 2010-07-11 ساعت 16:46
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Ashkan78 - 2010-07-11 ساعت 18:47
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط sam_hash - 2010-07-11 ساعت 19:43
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط vala - 2010-07-12 ساعت 16:22
RE: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - توسط Ashkan78 - 2010-07-12 ساعت 16:59
درست شد!!!! - توسط Ashkan78 - 2010-07-15 ساعت 16:55