2013-01-16 ساعت 17:52
سلام دوستان
من امروز بلیطمو گرفتم. دو سه روز پیش از بردیا تلفن آژانسی که ازش بلیط خریده بود رو گرفتم و بهش زنگ زدم. خانم مسئول آژانس از کاربرای سایت خودمون هستند که امسال لاتاری برنده شدن. یعنی یک 2013ای تمام عیار با کیس نامبر تک رقمی
. مصاحبه هم رفته و یک ضرب ویزا گرفته ولی ویزاشو نگرفته تا ازدواج کنه و با همسرشون با هم ویزا بگیرن. این هفته دارن میرن که ویزا خوشگله رو بزنن تو پاس هر دوتاشون. روزی که بهش زنگ زدم بلیط چارتر ماهان برای فوریه رو 360 بهم قیمت داد. قرار شد فرداش زنگ بزنم و قطعی کنم ولی سر کار نیومد. با وجودی که موبایلش رو هم داده بود روم نشد بهش زنگ بزنم. در عوض به آشنای خودمون زنگ زدم و اون برای من و خانمم همون بلیط رو نفری 355000 تومن، دختر ده ساله ام 300000 تومن و دختر یک ساله ام 110000 تومن صادر کرد و من پولش رو هم دادم. وقتی اومدم خونه خانم 2013ای مسئول آژانس از تهران زنگ زد و گفت اگر عجله نمی کردیم و از ایشون بلیط می گرفتیم برای بزرگسال نفری 340000 تومن، برای دختر بزرگم 260000 و برای کوچیکه 100000 تومن با من حساب می کردن. نتیجه این که در چهار فقره بلیط مجموعاً 80000 تومن سرم کلاه رفت تا دفعه بعد عجله نکنم. دوستمون تلفن آژانس و موبایلشون رو به من دادن و گفتن برای همه بچه های لاتاری می تونن کمک کنن و من مجازم تلفن ایشون رو در اختیار دوستان علاقمند بزارم. اگر کسی مایل بود با ایشون صحبت کنه پیام خصوصی بده. من هنوز هتل نگرفتم و احتمالاً همین دوستمون زحمتش رو برام بکشه. ارادتمند: سعید
من امروز بلیطمو گرفتم. دو سه روز پیش از بردیا تلفن آژانسی که ازش بلیط خریده بود رو گرفتم و بهش زنگ زدم. خانم مسئول آژانس از کاربرای سایت خودمون هستند که امسال لاتاری برنده شدن. یعنی یک 2013ای تمام عیار با کیس نامبر تک رقمی

مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی