کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
خوب دوستان نوبت نوشتن سفرنامه ی من شد قسمت اول:
اول مشخصاتمون رو بگم:2 نفر (برنده خودم :تحصیلات :لیسانس) و خانه دار همسرم معاف شغل آزاد و فوق دیپلم )
ما مدارکمون رو 17 روز قبل از مصاحبه باپست dhl برای سفارت تو آنکارا فرستادیم تو این سیستم جدید csc هم دو روز قبل از پروازمون ثبت نام کردم اول خودم و همسرم هم اضافه کردم با کمک همین دوستان خوب البته شب قبل از سفرمون یه اشتباهی کردم و بدون اینکه بخوام دستم رو remove می خوره و اسم همسرم رو پاک می کنم آقا منو میگی داشتم دیوانه میشدم حالا چیکار کنم صبحشم پروازمون بود هیچی هر کاری کردم دوباره اضافه نشد که نشد رفتم با شماره ی پاسپورت همسرم تو همین سایت تو قسمت sing in و دیدم مشخصاتش هست و من بی خیال شدم و از هم صفحه ی خودم و هم همسرم جدا پرینت گرفتم قبلی رو هم پرینت گرفته بودم ..... هزینه ی پست تقریبا 95 هزار تومان شد ما پروازمون ترکیش بود حدود یک ماه قبل گرفته بودیم دونفر 1220000 شد و هتلون هم هیلتون رو گرفتیم که برای 4 شب 1590000 هزار تومان شد صبح ساعت 5:30 پروازمون بود و ساعت 2 ما فرودگاه بودیم چه شبی بود اصلا نخوابیدیم وقت دکترم برای همون روز گرفتیم یعنی 15 ژانویه ساعت 10:45 که ما تقریبا ساعت 11:30 رسیدیم دکتر خیلی راحت تر از اون چیزی بود که فکر می کردیم یه چیزی بگم مطب دکتر 5 دقیقه با هتل هیلتون پیاده فاصلشه چمدونارو تو هتل گذاشتیم بدو بدو رفتیم مطب حالا استرس داشتیم و که دیر رسیدیم طبقه ی چهارم رفتیم اونجا پاسپورت و ایمیل وقت دکتر و نفری 2 تا عکس 5 در 5 منشی ازمون خواست اصلا بد اخلاقم نیست گفت برید طبقه ی 5اونجا هم که هیچ کس زبان بلد نبود به سختی حرف می زنند منشی از ما برگه ی قبولی و نامه ی دوم و 95 دلار گرفت گفت بشینید تا صداتون کنم اول تست خون ازمون گرفتند و بعد تست قفسه ی سینه خیلی راحت بود رفتیم دوباره طبقه ی چهارم و اونجا منشی گفت برید ساعت 3 بعد از ظهر بیاید تا دکتر ببینتتون.رفتیم هتل یه استراحتی کردیم هتلش خوب بود ولی اونجا نرید به همه توصیه میکنم چون به درد ما ایرانی ها نمی خوره فقط باید پول خرج کنید وایرلسش پولیه گرااااااااااان ایرانیم توش نیستن ما از سه شنبه تا شنبه ظهر اونجا بودیم دق کردیمممممم به خدا .از ما 100 دلار وقتی رسیدیم هتل گرفتند واسه هزینه های جانبی که آخرش کم کنند . ما ساعت 3 رفتیم مطب دکتر که آقای اونگان تشریف بیارند اونجا سه تا خونواده ی ایرانی رو هم دیدیم یه ذره گپ زدیم تا نوبت ماشد اول من رفتم تو اتاق آقای دکتر که اولش به انگلیسی حرف زد ولی بعدش فارسی رو با لحجه حرف میزد گفت شغلت چیه قد و وزن و بیماری ها رو پرسیدو گفت برو دراز بکش تا معاینت کنم و بدون اینکه چیزی بگه بی انصاف دو تا واکسن به من زد برای همسرم هم 2 تا زد و منشی 470 دلار ازمون گرفت گفت فردا ساعت 5:15 بیاید جوابو بگیرید ما هم تا فردا یه ذره تو آنکارا چرخیدیم کلا تو آنکارا هزینه ها برای ما خیلی زیاد می شه یغنی به پول ما که تبدیل میشه جای دیدنی که نداره رستوراناشم اگه فست فود برید تقریبا برای دو نفر 25 لیر باید در نطر بگیرید کمشو گفتم البته. چهارشنبه ساعت 5 رفتیم مطب و جواب و گرفتیم و برگشتیم هتل تا پنجشنبه که روز مصاحبمون بود ادامه داردددددد امشب مینویسممممممممممم
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط الا - 2013-01-21 ساعت 20:56

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان