2013-01-26 ساعت 17:39
(2013-01-26 ساعت 16:59)lilistar نوشته:(2013-01-26 ساعت 14:56)mahdio نوشته: دوستان یه مساله فوری، ما هفته دیگه آنکارا مصاحبه داریم البته برنده پدرم هست، الان ایمیل سفارت اومده و اسم مادر و خواهرم هم توش هست ولی اسم من نیسسلام دوست عزيز((
توی نامه دوم kcc اسم همه بود، میشه یه راهنمایی بکنین لطفا؟! نگرانمون کردن
شما موقع ثبت نام اوليه اينترنتي چند سالتون بوده ؟ يعني اون موقع زير 21 سال بوديد ؟ اگر اينطور باشه بايد يه ايميل به سفارت بزنيد و موضوع را مطرح كنيد كه اسم شما هم اضافه شود . اگر بالاي 21 سال بوديد موقع ثبت نام اينترنتي نيازي به رفتن شما براي مصاحبه نيست . ممكنه كه KCC نامه دوم را اشتباه زده باشه ( چون در مورد يكي از كاربرا به نام شهلا 1346 هم همينطور بود يكي از فرزندان ايشون بالاي 21 سال داشت اسمش در نامه دوم بود . خودشان به تركيه ايميل زدند اونا جواب دادند كه اسم ايشون نبايد باشه بهرحال اون فرزند همراهشون نرفت موقع ورود به سفارت اسم ايشون طبق نامه KCC در ليست افراد بوده و ميتونسته وارد بشه ولي بهر حال اگر هم ميرفته اونجا گفته ا ند كه بهش ويزايي تعلق نمي گرفته . بهرحال اگر شما موقع ثبت نام اوليه زير 21 سال بوديد حتما همراه خانواده برويد اگر نه نيازي به رقتن شما نيست . باز هم مي تونيد با همون كاربر صحبت كنيد و اطلاعات بگيريد . موفق باشيد
من موقعی که کیسمون رو ثبت نام کردیم (اکتبر ۲۰۱۱) دقیقا ۲۰ سال و ۱۱ ماهم بود و طبیعتا موقع اعلام نتایج تقریبا ۲۱ سال و ۵ ماه و الان ۲۲ سال و ۳ ماه!!!
فک میکنم شامل این قانون زیر ۲۱ سال بشم، یعنی تا الانم که کیس رو پیش بردیم به خاطر همین قضیه بوده.
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May