2013-01-27 ساعت 13:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 13:57 توسط Kurosh_Salehi.)
(2013-01-27 ساعت 12:22)عبدالوحید نوشته:عبدالوحید جان خدمت شما عرض کنم که ويزا شينگن برای سفارت امريکا ، شينگن هست و ربطی به آلمان و يا يونان نداره. درست هست که گرفتن ويزا آلمان خيلی سختر هست ولی برای افيسر سفارت امريکا اين مهم هست که شما به کشور های عضو پيمان شينگن رفت باشيد و برگشته باشيد . رفت و برگشت به اروپا براشون مهم هست, که ببينن شما رفتيد فرانسه اسپانيا ايتاليا آلمان و ديده باشيد و برگشته باشيد نه اينکه براشون مهم باشه شما از آلمان يا يونان ويزا گرفته باشيد.(2012-12-28 ساعت 00:47)الهه سابق نوشته: اگه خواهرتون واستون اقدام کرده باشه که نمیتونید با توریستی برید.
احتما تبدیل ویزای توریستی به کاری خیلی ضعیفه. ویزای کاری فقط به کسانی تعلق میگیره که تخصص خاصی دارن و اون شرکت آمریکایی که فرد رو استخدام میکنه باید اعلام کنه که تخصص شما یه جورایی منحصر بفرده و به تخصصتون نیاز داره و افرادی مثل شما رو نمیتونه به این راحتی از توی آمریکا پیدا کنه
ویزای توریستی معمولا به خانواده تعلق نمیگیره. درضمن باید ویزای شینگن داشته باشید و یا سفرهای متعدد خارجی و درآمد و شغل خوب که نشون بده شما به ایران برخواهید گشت
سلام
با عرض احترام الهه خانوم سابق اقدام کرن گرین کارت برای گرفتن ویزا ی توریستی هیچ نقشی نداره من کیس گرین کارن دارم و ویزای توریستمم گرفتم
فقط بهتره دوستمون قبل از اقدام به گرفتن ویزای آمریکا تنهایی یا با خانواده یک ویزای شینگن درست حسابی مثل ویزای آلمان و نه یونان یا ایتالیا داشته باشن که درصد موفقیت شون را خیلی بالا میبره