2013-01-28 ساعت 13:38
سلام به همه دوستان
فکر کنم یه روز نبودم چه خبره اینجا............
اول که همه از شوهراشون تعریف پشت تعریف
بابا انقدر تعریف نکنید ، اونها اصلا ،اصلا تقصیر ندارن ، اینجوری آفریده شدن ،و این خصلت ها تو خیلی هاشون هست واسه همینه هرکی میاد میگه شوهر من هم همینطور ، ولی اینو یادمون باشه که ما خانمها هم خصلت هایی داریم که شاید اگه شوهرامون بخوان بنویسن ..................
بگزریم ماجاری زلزله رو خوندم امیدوارم دوستمون خوب باشه و همینطور بقیه هموطنای ایرانی ،
از ایرانی های اونجا هم نگیم بهتره ، هرکی سرش تو کار خودش باشه زندگی ساده داشته باشه آدم های فضول همه بالاخره خسته میشن میرن پی کارشون
الهه جون ، خیلی خیلی شوکه شدم ، نمیدونم چی بگم ، امیدوارم اشتباهی شده باشه و ......... اصلا نمیدونم فقط امیدوارم هرجا هستی همه چی خوب پیش بره ، آروم باش و به خدا توکل کن عزیزم
فکر کنم یه روز نبودم چه خبره اینجا............
اول که همه از شوهراشون تعریف پشت تعریف

بگزریم ماجاری زلزله رو خوندم امیدوارم دوستمون خوب باشه و همینطور بقیه هموطنای ایرانی ،
از ایرانی های اونجا هم نگیم بهتره ، هرکی سرش تو کار خودش باشه زندگی ساده داشته باشه آدم های فضول همه بالاخره خسته میشن میرن پی کارشون
الهه جون ، خیلی خیلی شوکه شدم ، نمیدونم چی بگم ، امیدوارم اشتباهی شده باشه و ......... اصلا نمیدونم فقط امیدوارم هرجا هستی همه چی خوب پیش بره ، آروم باش و به خدا توکل کن عزیزم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...