2013-01-30 ساعت 11:19
(2013-01-30 ساعت 02:14)sepid_a نوشته:(2013-01-30 ساعت 00:19)همدم نوشته:(2013-01-28 ساعت 14:48)sepid_a نوشته:سلام،(2013-01-28 ساعت 13:11)همدم نوشته:سلام ,نه عزیزم هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید , هزینه های لاتاری داخل سفارت به صورت نقدی پرداخت میشه(2013-01-23 ساعت 12:45)sepid_a نوشته: همدم جون پیشنهاد میکنم این سایت رو بخونی https://usvisa-info.com زبانش رو هم میتونی به فارسی تغییر بدی و بخونی
همدم جون 26و 27 فوریه
11و 12 مارچ وقت داره
سلام ،
لطفا به من بگید که من اگر بخواهم تاریخ مصاحبه رو عوض کنم ، آیا باید هزینه ویزا برای دو نفر را به صورت آنلاین پرداخت کنم یا خیر؟
ممنون
من در سایت ثبت نام کردم و تمام اطلاعات متقاضی رو وارد کردم و همینطور اطلاعات یک نفر از اعضای خانواده و ....
وارد صفحه ای می شود ،در قسمت schedule appointment که میرم، و بعد که DVLOTTERY رو انتخاب میکنم،در قسمت APPOINTMENT INFORMATION در جلوی TRIP PURPOSE یک گزینه EDIT داره. و در زیر نوشته شده There are no available appointments at this time. آیا این به این معنی که در حال حاضر وقتی وجود نداره یا اینکه من برای تغییر وقت باید کار دیگری انجام دهم؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
سلام همدم جان، مراحل رو درست میرید، بله جمله ی There are no available appointments at this time یعنی فعلا وقتی نیست اگه وقتی بود مینوشت که مثلا برای کیس شما اولین وقت ۲۰ روز دیگر است ، اگه زمان کافی دارید منتظر بمونید در کارنتی های بعدی ماههای دیگه هم فعال میشن چون الان تا مارچ فعاله ولی اگه زمان مصاحبه نزدیکه یه ایمیل بزنید به سفارت و بگید تو سیستم زمان موردنظرتون نیست اگه امکان داره مثلا ۲ ماه دیگه یه وقت بدید ،تلفنی هم میتونید اینکار رو بکنید
ممنونم از راهنماییت،
من اگه بخوام از طریق ایمیل زمان مصاحبه رو عوض کنم، آیا نباید دلیل براشون بیارم یا اینکه فقط درخواست تغییر وقت بدم؟ و اینکه حدود زمان رو خودم می تونم معلوم کنم؟ مثلا 2 ماه دیگه؟؟
بازم ممنون