2013-01-31 ساعت 02:38
سلام به همه دوستانه خوب مهاجر. من الان تو خونمون تو آمریکا هستم ، نمیدونم از کجا شروع کنم ، توی آنکارا آپارتمان گرفتیم البته نامزدم با کارتش تونست رزرو کنه، یکی برای من و خانوادهام ، یکی هم برای خودش ، نزدیک سفارت. اول که رفتم مدیکال ، همونطور که بچههای قبلی گفتن ، کارها کاملا مشخصه نگران هیچی نباشین ، ازتون سوال میشه که میخواین xray خانوم انجام بعده یا فرق نداره من زدم فرق نداره ، اونجا یه کاور میدان میپشین و اصلا فرقی نداره که آقا انجام بده، من وکسنمو زده بودم ، غیر از آنفلانزا، اما اشتباها وقتی میپرسه آبله رو نگفتم گرفتم ، با اینکه تو کارتم آزمایش معلوم بود که گرفتم ، اما خودم اشتباه کردم اونام دوباره زد. راستی سیدی که بهم داد روش تاریکه تولدم اشتباه بود که دوباره رفتم درست کرد که البته نمیدونم اصلا این سیدی چی هست که برای ورود به آمریکا اصلا نمیخواستن. سفارتم که قبلا کامل توضیح دادن، فقط اینکه پولشو ما انلاین دادیم ، وقتی نوبت تون بشه، باید ایستاده جواب بدین. سوال هم راجع به طریقه آشنایی، کجا میخواین ازدواج کنین ، خانوادت چه نزری دارن، چه جوری خانوادت با نامزدت صحبت میکنن ( نامزدم آمریکایی هست ) و سوالاتی از این قبیل ، اخرشم خوش آمد به آمریکا و گفت ۳ یا ۴ روز کاری دیگه برین پست ویزا تون حاضر .اینجوری شد که نامزدم خواست که باهاش بیام ، منم با کلی تردید که هیچی نیاوردم ، خدا فظی نکردم ، اما فکر کردم که خدا فظی سخته اینجوری بهتره ، به هر حل رفتیم بلیط گرفتیم ، با پروازی که نامزدم داشت، از آنکارا به استانبول ، بعد به نیویورک که ۱۰ ساعت و نیم طول کشید، بعد به واشنگتن که ۶ ساعت طول کشید، بماند که چه قد توی هر فرودگاه منتظر موندیم ، طولانی بود اما به هر حل گذشت، تو استانبول یه سوالاتی کردن پاکتی که پست با ویزا میده رو گرفت اما باز نکرد، بعد هم وارد نیویورک که شدم رفتیم قسمت امیگریشین ، ۲ تا برگه توی هواپیما به سمت آمریکا که برین میدن که پر کنین، اسم، ... . اونا رو به همراه مدارکی که با ویزا میدن اونجا گرفتن، انگشت نگری کردن عکس گرفت، به هر حل سخت نیست، دوباره سوال که کی ازدواج میکنین، سعی کردم چیزایی که بچههای گل قبلا گفته بودن رو تکرار نکنم، توی آنکارا هم با مترو توی کیزیلی همه جا میتونین برین ، همه تاکسیها تاکسی متر دارن ، ما دو هفته بودیم .دوستتون دارم امیدوارم همتون همه کاراتون خوب پیش بره، موفق باشین .ببخشید اگه اشتباه تایپی داره.