کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-01-31 ساعت 18:14)hasti_rara نوشته:  با سلام دوستان گرامی ما الان ایروان هستیم .برای بلیط منتظر پرواز آرماویا نشینین چون که وزارت نیرو اون رو تا عید فعلا رزرو کرده پس هر چه سریعتر از "آسمان که نرخش روز به روز گرونتر میشه بگیرید .لطفا زود اقدام کنید چون خود ما به فاصله یک هفته تعلل برای گرفتن بلیط به جای 620000 تومان مجبور شدیم 967000 تومان پرداخت کنیم . برای هتل هم اینجا چون فصل مسافر پذیرش نیست تقریبا هتلهاشون خالیه و میتونید بیایید و همین جا با چونه زدن ارزونتر بگیرید . اطراف هتل ها هم معمولا چند نفر از این آدمهایی که خونه هاشون رو اجاره میدن و فارسی هم تقریبا بلدن پیدا میشن که حاضرن خونه های 2 خوابه رو به قیمت 35 تا 50 یا 60 دلار بابت هر شب کرایه بدن . در مورد دکتر هم از قبل وقتتون رو بگیرید که معطل نشید یه ایمیل به هر کدوم از پزشکاش بزنید بهتون وقت دقیق میدن . ما با دکتر کریستین دیروز وقت داشتیم که فوق العاده مهربون و با حوصله بود . کارت واکسن ایران رو قبول کرد و هیچ واکسنی به خودمون و بچه مون نزد ( پسر ما سه سالشه ) و در مورد واکسن آبله پسرم پرسید که گفتم سه سالشه و هنوز نگرفته و ما توی ایران واکسن آبله رو به خاطر تحریم ها نداریم بنابراین نزده . و ایشون فقط گفت اوکی و اصلا براش نزد . کاری هم نداشت . برای من و همسرم عکس قفسه سینه و آزمایش خون گرفتن و از بچه مون نگرفتن پس نگران بچه هاتون نباشین . و به علت جیغ های بنفشی که بچه من موقع دیدن دکتر میکشه ( که داشت میکشید ) حتی معاینه اش هم نکرد فقط گوشی پزشکیش رو روی سینه اش گذاشت و دید فایده نداره اون رو هم انجام نداد و گفت اوکی بچه رو اذیت نکنین . لازم نیست مدارکتون رو پست کنین ،دستی بیارین همین جا ازتون میگیرن . بهر حال این اندک اطلاعاتی بود که بنده داشتم . اگه سوالی و یا موردی بود که لازم بود براتون بپرسم بگید بنده و همسرم در خدمت هستیم . امیدوارم سفر همگیتون به خیر باشه و با خوشحالی به وطنمون برگردیم .
با درود فراوان به یاران گرامی ، خبری که امروز به دست من رسیده اینه که تمام خطوط هوایی امروز با نرخ دلار آزاد که در ساعت 6 بعد از ظهر به 3920 رسیده محاصبه میشه .. با توجه به این خبر نرخ پرواز به ایروان میشه حدود 12500 که در حدود 30 در صدرصد گرون میشه ...
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: amir82

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط sweety.alireza - 2013-01-31 ساعت 20:40
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان