2013-02-02 ساعت 02:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-02 ساعت 02:19 توسط afshin1881.)
(2012-09-26 ساعت 14:57)پروا نوشته: چند مورد
سفارت رو من چك كردم از مركز شهر فاصله زياد داره. اگر كسي از گرفتن خونه اونجا اطلاعي داره لطفا ارائه كنه
نكته ديگه اينكه هنوز اژانسها قيمت بليط اسمان رو نميدن براي ابان به بعد،
اسمان شنبه ، دوشنبه ، پنج شنبه
ارماويا سه شنبه و جمعه
فكر ميكنين مديكال چقدر جوابش طول ميكشه ؟
سلام به همه دوستان
در مورد هتل و خونه در ارمنستان چند نکته هست میگم امیدوارم خوب باشه.هتل های به درد بخور تو ایروان همه یا مرکز شهرن یا نزدیک به مرکز شهر.قیمت هتل ها هم بستگی به زمانی که میخواین برین متفاوته ولی کمتر از 100 دلار نیست و در ایام کریسمس و عید نوروز گرونتر هم میشه(هتل هیی مثه اروبونی و ماریوت شبی 150 به بالا) اما میشه یه خونه واسه چند شب گرفت با شبی 60 یا 70 . اگه چند نفر باشن بسیار به صرفه تره و راحت تر هم هست.من خودم واسه وقت مصاحبم خونه گرفتم و راضی بودم.این شماره اقای شریفی هستش و تو اون چند روز خیلی به من کمک و راهنمایی کردن.اگه مشکلی داشته باشین حتما کمکتون میکنه.
077886425
اگه سوالی داشتین در خدمتم دوستان
(2013-01-18 ساعت 21:59)tatoole نوشته:کاملا درست میگن دوستمون داروهای کدئین دار با خودتون نیارین یا حتما نسخه پزشک داشته باشین ولی داروهای دیگه ایرادی نداره.ایروان دارو خیلی گرونه(2013-01-17 ساعت 14:26)tajhizgaran نوشته: دوستانی که برای مصاحبه به ارمنستان می روند :
شاید دیدن سایت زیر کمی به شما کمک کند . با آرزوی موفقیت همه دوستان
http://www.armanestan.co
در تأیید پست شما به این نکته برخوردم شاید به درد خیلیا بخوره! خودم که یه کیسه قرص گذاشته بودم کنار حالا نمیدونم چی کار کنم
از آوردن هر گونه همراه داشتن داروی مسکن (از جمله شربت و قرصهای کدئین دار) و داروهای اعصاب بدون نسخه جدا خودداری کنید. اینگونه داروها در کشور ارمنستان جزء مواد مخدر محسوب میگردد و درصورت به همراه داشتن آن ضمن ارائه نسخه پزشک معالج، این مسأله حتماً می بایست درگمرک ارمنستان آنرا بصورت کتبی اظهار نموده و مجوز دریافت نمائید. در اینباره خیلی حساس باشید.