2009-11-21 ساعت 23:17
(2009-11-21 ساعت 14:11)تسكا نوشته:شما یکبار با ie امتحان کن و از گزینه استاندارد استفاده کن حتما انجام میشه در غیر اینصورت erorr یی که میده رو بزار تو سایت تا کمکت کنیم(2009-11-18 ساعت 23:46)lottary_gc نوشته:(2009-11-18 ساعت 13:30)beigebar نوشته:به نظر من IE 8 بهتر از IE 7 هست .(2009-11-18 ساعت 13:17)تسكا نوشته:(2009-11-18 ساعت 11:02)beigebar نوشته:(2009-11-18 ساعت 09:30)تسكا نوشته:(2009-11-16 ساعت 09:21)تسكا نوشته: سلام من هر چي فرم رو پر ميكنم page اول رو همش error ميده
و قسمتي رو كه نوشته : آيا شما در خواست واجد شرايط بودن رو مبني بر كشوري كه در آن متولد شده ايد ميخواهيد؟
رو no ميكنم درست ميشه و ميره صفحه دوم براي ادامه
مگه نبايد اين گزينه رو yes زد؟
ايراد كار من كجاست اگه از جاي ديگه اي هست بگيد بهم
دوست عزیز از فایر فاکس استفاده کنید. من هم هر چی با اکسپلورر رفتم نشد ولی با فایر فاکس راحت و سریع شد. دقت کنید که از لینک ssl بروید.
باید yes باشد و ربطی به این موضوع ندارد.
سعی کنید فرمهایتان را نیمه شبها پر کنید که سرعت اینترنت بالا هست.
سلام از فاير فاكس هم استفاده كردم بازم error مي ده و توي همون قسمتي كه گفتم زيرش با قرمز تذكر ميده
با توجه به وقت كمي كه تا پايان مهلت مونده لطفا" راهنماييم كنيد چي كار كنم ؟؟
از اینتزنت اکسپلورر 7 و فرم استاندارد استفاده کن. همچنین باید قبل از باز کردن فرم تمام history و cookies اکسپلورر پاک شود.
حالا 7 از كجا بيارم
مگه همتون از 7 استفاده كردين
چرا پس بعضيا با فاير فاكس و معمولي مي تونن ثبت نام كنن ؟
بستگی به ISP و Windows داره که داری ازش استفاده می کنی. من با توجه به تجربه خودم بهت گفتم.
لینک دانلود اینترنت اکسپلورر 7:
http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/ie7
ضمن اینکه می تونید از Firefox 3.5 هم استفاده کنید اما با فرم SSL .
با سلام و احترام به همهبچه هاي گل سايت
از كافي نت با ie 7 امتحان كردم نشد
ازخونه با فاير فاكس 3.5 تو ساعتاي مختلف زدم نشد
موندم چي كار كنم همش error ميده
وقت خيلي كمي مونده
اگه كسي راهي ميدونه
يا ثبت نام كرده و كارش جوريه كه يك ساعت وقت آزاد داره بگه من برم پيشش و راهنماييم كنه
خيلي ممنونم بچه ها