2013-02-07 ساعت 15:56
(2013-02-06 ساعت 19:10)SOROUSHSOFT نوشته:(2013-02-05 ساعت 18:11)mrr777 نوشته: امروز با دفتر اسمان تماس گرفتم. گفتن پروازها فقط تا ۲۵ اسفند باز شده و فروش می ره.
جای خوشبختیش اینه که برعکس اطلاعات غلط بعضی از آژانسها امکان تهیه بلیط برای ما که بعد از ۲۵ اسفند باید برگردیم هست هنوز.
ولی قیمتهایی که گفت واقعا مایوس کننده بود. ارزونترین کلاس ۷۰۳۰۰۰ تومن که محاله گیر بیاد. و گرونترینش حدود ۱۲۰۰۰۰۰.. معمولا اونی که تو آزانس ها می فروشن حدود یک تا یک میلیون و صد هست.
من نمیفهمم چرا؟ بلیط ایران ایر از تهران به استانبول رفت و برگشت بعد از گرون شدن ۷۰۰۰۰۰ تومنه که از ارزونترین کلاس ایروان هم ارزونتره این در حالیه که مسافت تهران استانبول ۳ برابر تهران ایروانه.
و بلیط تهران دبی با وجود مسافت کمی بیشتر کمتر از نصف قیمت بلیط ایروانه.
کسی هست که تو این چیزا تخصص داشته باشه و علتشو برامون بگه. آیا به جز بحث انحصار و این چیزا دلیل فنی هم داره؟؟
دوست عزیز این گرون بودن پرواز ایروان به 2 دلیل هست:
1-انحصار آسمان در این مسیر که هر چی دلش بخاد نرخ میده
2-هزینه های سکیوریتی و امنیتی فرودگاه ZVARTNOTS ایروان که خیلی بالاست
من که این دفعه 967.900 تومان برام دراومد و چون ویزام به موقع آماده نشد مجبور به تغییر تاریخ شدم که اونجا هم 8900 درام جریمه تغییر تاریخ دادم تازه منتم سرم میذاشت که اگر 1 ساعت دیرتر اومده بودی باید 17000 درام جریمه میدادیو از همه جالبتر اینکه قبل از تغییر تاریخ با آژانسی که ازش بلیط خریده بودم تو ایران تماس گرفتم که برام ارزونتر بیوفته و ایشون گفتن هزینه تغییر تاریخ 120.000 تومانه ولی تو ایروان نمایندگی آسمان برام با 8900 درام که میشه 89000 تومان تغییر تاریخ داد
مگه ویزا آن ارایول نمیدن؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا