2013-02-10 ساعت 22:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-10 ساعت 22:09 توسط hamid_reza.)
(2013-02-10 ساعت 01:55)mk_2002ir نوشته:(2013-02-10 ساعت 00:08)hamid_reza نوشته:(2013-02-07 ساعت 23:08)hamid_reza نوشته: دوستان عزیز سلام . یه سئوال خیلی خیلی مهم و حیاتی داشتم . من توی تیرماه اولین ورودم به آمریکا بود . تقریبا 15 روز اونجا بودم . برگشتم ایران . گرین کارتهامون به اون آدرسی که داده بودیم اومد. اونا هم واسمون فرستادن ایران . الان واسه تعطیلات عید نوروز می خوام دوباره برم آمریکا . میشه تقریبا 8 ماه خارج از آمریکا بودن . من تا 13 فروردین توی آمریکا هستم و دوباره بر می گردم ایران . نه پاس سفید می خوام بگیرم و نه چیزی . هنوز یه سری کار نیمه تمام دارم که باید کاملشون کنم . واسه اسفند سال آینده می خوام کوچ کنم واسه رفتن . اونم میشه در حدود 11.5 ماه خارج از آمریکا بودن . آیا به پاس سفید نیازی هست یا نه ؟ اگه کسی اطلاع دقیق و کافی داره بده بهم آخه توی راهنمای دریافت پاس سفید توی سایت http://www.uscis.gov/files/form/i-131instr.pdf نوشته که اگه کمتر از یک سال خارج از آمریکا باشین ، نیازی به پاس سفید ندارین . ممنون
دوستان گرامی کسی نبود جواب ما رو بده ؟////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه مدتی که خارج از ایالات متحده هستید بیشتر از ۱سال نشه برای گرین کارتتون مشکلی پیش نمیاد اما برای سیتیزنشیپ براتون مشکلساز میشه. برای همینه که میگن نباید بیشتر از ۶ماه خارج از خاک آمریکا باشید.
با گرفتن پاس سفید این محدودیت به ۲سال افزایش پیدا میکنه، ضمن اینکه برای سیتیزن شدنتون هم مشکلی پیش نمیاد. دیگه تصمیم با خودتونه...
یعنی من می تونم امسال هم بدون اینکه پاس سفید بگیرم برگردم ایران و دوباره شب عید سال آینده ( کمتر از یک سال ) بدون مشکل برگردم ؟ گرین کارتم رو نمی گیرن ؟
فوقش دو سال دیر تر سیتیزن می شیم . این درسته ؟
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو