کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
RolleyesRolleyes
(2013-02-11 ساعت 20:01)mohammad fazli نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 08:56)lingni نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 09:37)mohammad fazli نوشته:  سلام
دوستان مجددا فایلی را آماده کردم برای دوستانی که بعد از ثبت نام در گرفتن پرینت مشکل دارند و زمانی که در صفحه کاربری خود دکمه پرینت را میزنند صفحه سفید نمایش داده می شود. برای حل این مشکل کافی است فایل زیر را دانلود نمایید. از امیر مهاجر عزیز تقاضا دارم این فایل را نیز در ارسال اول همین تاپیک اضافه نماید.
پرینتCSC

جناب آقای فضلی با عرض سلام.
این فایل شما را من download کردم و مرحله به مرحله جلو رفتم. تا قبل از Log in شدن مثل اون چیزی که شما نوشتین جلو میره ولی از بعد از Log in شدن که مال شما سه تا کادر هست، مال من فقط کادر اول (Applicant Information) و سوم (Courier Information) میاد و بجای کادر وسط که مال شما نوشته Detail و شامل Trip Purpose و Consulate و Consulate Address است، مال من نوشته:

Appointment Information
You do not have any appointment scheduled at this time in this system.

و در قسمت آخر صفحه هم چیزی به اسم View Confirmation هم ندارد.
به قسمت Help هم رفتم قسمتهای FAQ را هم خوندم جواب سئوال من نبود.
این برایم سئوال است. چند روز هم صبر کردم هیچ تغییری نداشت. از مدیر سایت پرسیدم فرمودند Email بزن. Email هم زدم جوابی نیامد. دوباره و سه باره E-mail زدم باز هم هیچی. شما رو بخدا یه راه حلی هم برای امثال ما بذارین. بی صبرانه منتظر راه حل شما هستم.
با تشکر.
سلام
یک جای کارت اشتباه کردی اما نترسBig Grin
تو امضای من فایل CSC را دانلود کن برو صفحه 5شما احتمالا بجای انتخاب گزینه ای که من در فایلم نشان دادم (شماره 2) متتن سبز رنگ بعدی را انتخاب کرده ایدBig Grin شما باید وارد سایت شده بعد از ورود با استفاده از گزینه edit میتوانید مجددا آن گزینه را انتخاب کرده و سپس خواهید دید که در قسمت پرینت CSC شما هم مانند بنده خواهد شد. اگر مشکلت برطرف نشد پیام خصوصی بده تلفنی ردیفش کنیمShy

سلام.
من به خاطر مشکلی که داشتم، به CSC ، ایمیل زدم جواب داد ما که کنسولگری نیستیم که برای شما وقت بذاریم ! ! ! چند روز صبر کردم، بالاخره به خود سفارت ایمیل زدم نوشتم چرا اینجا نوشته من وقت ندارم؟ امروز جواب داد که شما وقت داری، وقتت هم فلان روزه، حرفای اون سایت رو هم فراموش کن Smile
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، kasrafo ، rezagh

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا - توسط lingni - 2013-02-12 ساعت 17:40
RE: - توسط sadeghi897 - 2013-08-27 ساعت 12:14
RE: گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC - توسط tenese - 2013-08-29 ساعت 23:23
RE: مرکز پست ptt در آنکارا - توسط AOC Kermani - 2013-08-30 ساعت 23:36
RE: گفتگو و اخذ ویزا - توسط SK89 - 2013-09-16 ساعت 16:15
پیک آپ ویزا-آنکارا - توسط prstou - 2013-08-31 ساعت 05:14
RE: سؤالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۳ - توسط mlo - 2012-12-18 ساعت 16:57
سؤالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۳ - توسط myou - 2012-12-20 ساعت 13:26
RE: سؤالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۳ - توسط myou - 2012-12-20 ساعت 14:06

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان