2013-02-13 ساعت 19:31
(2013-02-12 ساعت 16:42)nooshshahnar نوشته:(2013-02-11 ساعت 22:18)Mahbaran نوشته:(2013-02-09 ساعت 23:42)sh_aytak نوشته:دوست عزیز بهتون تسلیت می گم ، مطمئناً غم از دست دادن مادر بسیار بزرگتر از آن است که بشود راجع به آن صحبت کرد اما مراحل زندگی تو در تو و پیچیده است و هر مرحله ای درس های بزرگی به همراه دارد که در آخر مرحله باید امتحان آن مرحله را پس دهید. شما هم حتماً وارد مرحله بزرگتری از زندگی خود شده اید و مرگ مادر هم آخرین امتحان از مرحله قبل بوده که شما با صبر و بردباری حتما سربلند از آن بیرون آمده اید. بردن لاتاری آمریکا دروازه ورود شما به مرحله جدید است ، امیدوارم که این مرحله پر اشادی و برکت الهی برای شما باشد . به خداوند توکل کنید و با خشنودی از او طلب صبر نمایید. موفق باشد.(2013-02-08 ساعت 18:33)maryami2k4 نوشته:(2013-02-08 ساعت 16:40)sh_aytak نوشته: مرسی دوست عزیز ، ممنون از همدردیی تمامی دوستان سعی میکنم کارها رو به خوبی انجام بدم
برای تمامی دوستانم از خدا سلامتی آرزومندم
منم بهتون تسلیت میگم امیدوارم غم آخرتون باشه ... و از این به بعد همیشه شاد باشین و بد نبینین.
مرسی دوست گلم دوستانی که ندیدمتون ولی احساس میکنم خیلی وقته میشناسمتون از لطف و محبتتون واقعا ممنونم
ازخدا براتون سلامتی و موفقیت آرزو دارم
دوست عزیز منم بهتون تسلیت می گم و آرزوی سلامتی و روزای خیلی بهتری رو براتون دارم..فقط به این فکر کنید اگه این اتفاق بعد از رفتن شما می افتاد خیلی خیلی تحملش براتون سخت تر بود الان اینجا در کنار دیگر عزیزانتون این غم بزرگ رو تحمل می کنید.
دوستای گلم از همدریهای صمیمانتون واقعا ممنونم که تسکینی موثر بر درد عمیقم هست
امیدوارم همیشه سلامت و سربلند و روزگار خوشی رو در کنار عزیزانتون سپری کنید