کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همه دوستان
آخرش نوبت ما هم شد. من الان از هتل آنکارا پلازا با شما در تماس هستم و این مطالب را می نویسم. ما امروز صبح سر ساعت 5:30 به وقت تهران با پرواز ماهان به سمت آنکارا حرکت و ساعت 8:05 به وقت تهران(6:30 به وقت آنکارا) در فرودگاه ترکیه پباده شدم. پرواز بسیار خوب و هوای مسیر آروم بود. پذیرای هواپیما هم خوب بود. فرودگاه آنکار خیلی خلوت ؛پرواز تقریبا شلوغ و عمدتا برای کار ویزا آمده بودند. دمای هوا صبح صفر بود. بعد از انجام کار ویزا و گرفتن چمدانها از فرودگاه خارج شدیم و با اتوبوس EGO 442 به میدان کیزیلای رسیدیم. حدود یکساعت طول کشید بعد هم با تاکسی به هتل آنکارا پلازا رفتیم. 10 لیر تاکسی گرفت و با اینکه آدرس را بهش داده بودم؛ کمی گیج زد تا ما را به هتل رساند ولی من قبلا باهاش طی کرده بود و پول اضافه ندادم. توصیه می کنم حتما آدرس دقیق هتل را داشته باشید و با راننده قیمت را طی کنید. در ضمن اینجا واقعا از نظر زبان انگلیسی تعطیل هستند و اگه ترکی بلد نباشی واقعا کار سخت می گذرد. به هر صورت وارد هتل شدیم خیلی خوب برخورد کردند و طی 10 دقیقه اطاق را تحویل دادند. اطاق خوب بود من پول دو نفر را داده بودم و برای بچه چیزی ندادم. آژانس جزیره بهشت خیلی اصرار داشت من برای بچه پرداخت داشته باشم ولی چون بچه من 9 سالش بود من فقط هزینه خودمان را به آژانس دادم(شبی 92 دلار) و اینجا هم یک تخت اضافه به ما دادند و رایگان بود و پول اضافه نگرفتند. ساعت 9:30 به همان ترتیبی که خانم سایه مسیر را گفته بودند به سمت مطب دکتر رفتیم. ابتدا طبقه چهارم عکس و پاسپورت را دادیم بعد طبقه پنجم آزمایش خون؛ عکس سینه؛ نامه دعوتنامه سفارت و برای هر نفر 47.5 دلار هرینه آزماش پرداخت کردیم و دوباره به طبقه چهارم برگشتیم برای معاینه دکتر. من با صحبت قبلی دوستان انتظار داشتم دکتر به من و همسرم و بچه ام واکسن آبله مرغان بزند(با اینکه همه ما آنرا گرفته بودیم و من تیتر آنرا در پاستور انجام داده بودم) ولی اینطور نشد امروز واقعا مدیکال ما ویژه شد و بسیار خوشحالم. من که داخل رفتم با دکتر با خوش روئی صحبت کردم و به زبان انگلیسی. کار راحتی بود اون هم خیلی خوب برخورد کرد(برخلاف گفته بعضی دوستان) و چون همسر من پزشک بود ما همه واکسن ها را با دقت کامل زده بودیم. بنابراین چیزی نگفت و پس از پایان کار پاسپورت من را داد و من از اطاقش خارج شدم. همین اتفاق نیز برای همسرم افتاد و اون هم واکسنی نگرفت. نوبت به فرزندم رسید چون پنج شنبه ها تست TB انجام نمی دهند؛ انتظار داشتم بگوید بروید و جمعه بیائید ولی با کمال ناباوری گفت چون همسر شما همکار است و پزشک است استثنا برای شما امروز تست TB می زنم و شنبه بیاورید ببینم(یعنی دو روز انتظار) بنابراین تا ظهر کلیه کار ما انجام شد و شنبه ساعت 9 باید فرزندم را ببرم تا محل تست TB را ببیند و پاکت زرد را به ما بدهد. برای معاینه نفری 100 دلار گرفت و برای تست TB هم 45 دلار. که مجموعا مدیکال ما با آزمایش ها برای سه نفر 440 دلار شد. خوب ما تا چهارشنبه هفته بعد که مصاحبه است کاری نداریم و باید آنکارا گردی کنیم. بعد از مصاحبه مجددا نتیجه را برایتان می گویم. فعلا تا بعد....
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط mohammad_r - 2013-02-14 ساعت 20:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان