کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
این سفرنامه که می خونید مربوط به بخش پایانی از سلسله سفرها ی ما به ترکیه ست!جهت گرفتن ویزا....
ما پروازمون با آسمان از تهران به طرف استانبول بود.
درواقع چون ما سری پیش به آنکارا رفته بودیم این بار تصمیم گرفتیم مقصد اصلی رو استانبول قرار بدیم و فقط یه روز برای تحویل پاسپورت ها بریم انکارا.
ما به وقت محلی ساعت 2 صبح روز یکشنبه رسیدیم و در هتل گلدن هیل که یه هتل 4ستاره ست اقامت کردیم.این هتل از چند جهت خیلی خوب بود.
علاوه بر اینکه هتل تمیز و زیبایی بود و کارمندهای مهربونی داشت یکی از دفاتر پست pttهم دقیقا دیوار به دیوار هتل بود و این برای دوستانی که بعد از 19دسامبر مصاحبه داشتن یا دریافت ویزا بسیار عالیه.
از طرفی به ایستگاه مترو و تراموا بسیار نزدیک بود و کلا حتی ما یه بارم احتیاج به تاکسی سوار شدن نداشتیم....
بعد از رسیدن و یه استراحت کوتاه با همسرم رفتیم استانبول گردی و من شخصا از اینکه این بار به جای آنکارا استانبول رفتیم بسیار خوشحاااااااااااااااالم.چون واقعا این شهر زیبااااااااااااااا و بی نظیر.هتل ما در خیابون findikzade قرار داشت و با تراموا 6تا ایستگاه تا منطقه ی دیدنی استانبول راه بود ایستگاه soltanahmet برای مسجد ایاصوفیه و کلا یه منطقه ی دیدنی... و ایستگاه kabatasبرای رفتن به میدون تکسیم و خیابان استقلال....
حدود ساعت شب10 ما با مترو aksaray رفتیم ترمینال( اونجا به ترمیتال می گن otogar)
داخل ترمینال شرکت های مختلفی هستن که اسامی متفاوتی دارن و به تمام جاهای ترکیه اتوبوس داره ما از شرکت METROاستفاده کردیم و برای 11.30شب به انکارا بلیط گرفتیم و واسه برگشتم با اتوبوس 2بعدازظهر .
که شد رفت و برگشت نفری90لیر....(هرمسیر45تا)
یه نکته بگم:حتما بلیطتون و رفت و برگشت بگیرید چون وقت صدور بلیط ازتون پاسپورت می خوان و از اون طرف چون پاس ندارید اگه اول نگیرید دچار دردسر میشید...
ساعت 6 صبح رسیدیم آنکارا اتوبوسا بسیااااااااااااار راحت و شیک و با امکانات هستن و ما سفر خوشی داشتیم....
داخل اتوگار انکارا خیلی بزرگه و از در خروجیه 18 که بیاید بیرون روبهروتون ایستگاه اتوبوسای رایگان که تا الوس و کیزیلای میرن ما الوس پیاده شدیم و رفتیم هتل قبلیمون تو انکارا و اونام با روی خوش پذیرفتن که ما تو لابی استراحت کنیم و بهمون چای و صبحونه دادن!!!
سفارت....
صبح روز دوشنبه10.35جلوی در سفارت بودم.توی یه صف مثل روز مصاحبه دونه دونه چک می کرد و می ذاشت برید تو دوتا نکته.
اگر بعد از 19دسامبر باشین و در ptt ثبت نام نکرده باشید نمی ذارن برید تو حواستون باشه...
قبل 19 دسامبر هم اصلا pttقبول نمی کنه و بی خود به خودتون زحمت ندید....واسه ثبت نام.
بقیه ش خیلی راحت بود رفتم تو برگه ی آبی و چک کرد و بهم داد با برگه ی upsپر کردم و آدرس هتل و تو استانبول نوشتم
و با پاس پورتا تحویل دادم و تمام!
ساعت 2 هم برگشتیم استانبول و9 شب هم رسیدسم... فرداش رفتیم دور زدیم و الکی تو لابی نشستیم چهارشنبه رو تو هتل بودیم و 5شنبه حدودا ساعت11 صبح ups و پاس هارو تحویل داد و ما واسه 10شب روز 5شنیه بلیط برگشتمون بود که البته عوض کرده بودما در واقع روز قبلش بود بلیطمون....!
واقعا روز شیرینی بود آرزو می کنم تکتکتون حسش کنید چندتا نکته بگم فقط.
1-شما حتما 3روز کاری و حساب کنید واسه استانبول البته به غیر از دوشنبه بلیط یه شنه به 5شنبه شب عالیه....
2-پول کافی ببرید چون اگه پولتون تموم شه به این راحتیا نمیتونن واستون پول بفرستن.
3-سعی کنید از سفرتون لذت ببرید و هی به خودتون استرس وارد نکنید.
4-اگر تو هتل نبودید و یوپی اس اومد پاس هاتون و می بره به یوپی اس مرکزی در محله ی zeytonburno شما واسه رسیدن به اونجا با تراموا ی که از کاباتاش به سمت زیتونبورنو میره باید برید و دو ایستگاه قبل زیتونبورنو پیاده شید...
امیدوارم موفق باشید و این سفرنامه به دردتون بخوره....
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط Emma_a432 - 2013-02-16 ساعت 16:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: