2013-02-17 ساعت 20:20
(2013-02-12 ساعت 14:11)ParsTrader نوشته:با تشکر. من نمره آیلتس لازم رو هم دارم ولی راهی سریعتر برای رفتن نیست؟ مثل اینکه اقامت گرفتن حدود 2 سال طول میکشه درسته؟(2013-02-11 ساعت 10:41)alireza92 نوشته: سلام و عرض تشكر به خاطر كمك هاي شماسلام
من يه راهنمايي مي خواستم
من در لاتاري ثبت نام كردم ولي اگه برنده نشم هدف بعديم رو نيوزلند هستش
مشخصات و ميگم اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون
دانشجوي دندونپزشكي دانشگاه سراسري ميرم سال ٤ و زياد نمونده كه تموم بشه
معدلم هم تا حالا ١٦ ١٧ بوده
مشكل سربازي ندارم و معافم
سطح زبانم خوبه يعني در حد ٦
سابقه كار خاصي ندارم ولي ٢ سالي هست كه تو يه كلينيك به عنوان دستيار كار مي كنم
فاميل تو نيوزلند دارم ولي درجه ٢ ميشه
مي خوام بدونم كه آيا موقعيت كاري واسه من تو نيوزلند وجود داره و چه مراحلي و بايد طي كنم
براي اقامت و كار و ادامه تحصيل
ممنون از شما
راستي دارم دوره هاي شيريني پزي و كافي شاپ و ميرم كه آخر مدرك فني حرفه اي و بين المللي ميدن
متاسفانه برای نیوزلند نمی تونید اقدام کنید چون سابقه کاری ندارید .
سطح زبان شما پاییینه
اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می تونید برای استرالیا اقدام کنید .
فعلا مدرک زبان خود را بگیرید تا تموم شدن درس شما ممکنه قوانین دوباره عوض بشه .
(2013-02-11 ساعت 21:54)amir121121 نوشته: با عرض سلامسلام
می خواستم بپرسم سابقه بیمه چقدر مهمه؟ آیا لازمه؟
من فوق لیسانس الکترونیک با حدود 9 سال سابقه بدون بیمه و آیلتس اورال 7 هستم و امتیازم بالای 100 میشه.
داشتن بیمه برای نیوزلند الزامی نیست . ولی سابقه کار شما باید بعد از گرفتن مدرک لیسانس باشد و قسمتی از سابقه کار که همزمان با تحصیل باشد را حساب نمی کنند .
شما که زبانتون خوبه با مراجعه به سایت مهاجرت نیوزلند اطلاعات لازم را بدست بیارید .
(2013-02-14 ساعت 16:06)amir121121 نوشته: با عرض سلام و تشکرسلام
یه سوال دیگه هم داشتم. نظرتون در مورد اینکه با وبزای توریستی به نیوزلند بریم و دنبال پیدا کردن کار و ویزای کاری بریم (به جای کلاس زبان رفتن) چیه؟ (من فوق لیسانس الکترونیک دانشگاه تهران با 9 سال سابقه کار بعد از تحصیل هستم)
ممنون
اول از همه گرفتن ویزای توریستی نیوزلند به این راحتی که فکر می کنید نیست. وباید از نظر مالی بسیار قوی باشید و سند خانه و ملک و گرفتن بیمه مسافرتی و....
دوم اینکه کارفرماها اول از همه به چیزی که نگاه می کنند نوع ویزای شماست . در صورتی که ویزای کاری نداشته باشید همون اول رد می کنند و خیلی از شرکتها تنها به افرادی که اقامت دائم دارند کار می دهند .
من اصلا توصیه نمی کنم حتی فردی به امید گرفتن کار با ویزای تحصیلی کلاس زبان به استرالیا و یا نیوزلند بیاد .چون شرایط کاری الان بر خلاف دو یا سه سال قبل بسیار سخت شده و با توجه به افزایش قیمت دلار و هزینه های بالای زندگی در این دو کشور مشکلات بسیار زیادی را برای مهاجرین ایجاد می کند .
شما خوشبختانه شرایط گرفتن اقامت نیوزلند را دارید و نیازی به این کارها نیست .
شما باید ایلتس 6.5 بگیرید . تا بتونید برای نیوزلند اقدام کنید . قبل از هر کاری به فکر زبان باشید که بدون مدرک زبان کاری نمی تونید انجام بدید .
با ارزوی موفقیت برای همه
یه سوال دیگه اینکه مشکلی نداره هم برای اقامت و هم برای نیوزلند همزمان افدام کنیم؟