کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت به نیوزلند و راه های آن
(2013-02-12 ساعت 14:11)ParsTrader نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 10:41)alireza92 نوشته:  سلام و عرض تشكر به خاطر كمك هاي شما
من يه راهنمايي مي خواستم
من در لاتاري ثبت نام كردم ولي اگه برنده نشم هدف بعديم رو نيوزلند هستش
مشخصات و ميگم اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون
دانشجوي دندونپزشكي دانشگاه سراسري ميرم سال ٤ و زياد نمونده كه تموم بشه
معدلم هم تا حالا ١٦ ١٧ بوده
مشكل سربازي ندارم و معافم
سطح زبانم خوبه يعني در حد ٦
سابقه كار خاصي ندارم ولي ٢ سالي هست كه تو يه كلينيك به عنوان دستيار كار مي كنم
فاميل تو نيوزلند دارم ولي درجه ٢ ميشه
مي خوام بدونم كه آيا موقعيت كاري واسه من تو نيوزلند وجود داره و چه مراحلي و بايد طي كنم
براي اقامت و كار و ادامه تحصيل
ممنون از شما
راستي دارم دوره هاي شيريني پزي و كافي شاپ و ميرم كه آخر مدرك فني حرفه اي و بين المللي ميدن
سلام
متاسفانه برای نیوزلند نمی تونید اقدام کنید چون سابقه کاری ندارید .
سطح زبان شما پاییینه
اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می تونید برای استرالیا اقدام کنید .
فعلا مدرک زبان خود را بگیرید تا تموم شدن درس شما ممکنه قوانین دوباره عوض بشه .

(2013-02-11 ساعت 21:54)amir121121 نوشته:  با عرض سلام
می خواستم بپرسم سابقه بیمه چقدر مهمه؟ آیا لازمه؟
من فوق لیسانس الکترونیک با حدود 9 سال سابقه بدون بیمه و آیلتس اورال 7 هستم و امتیازم بالای 100 میشه.
داشتن بیمه برای نیوزلند الزامی نیست . ولی سابقه کار شما باید بعد از گرفتن مدرک لیسانس باشد و قسمتی از سابقه کار که همزمان با تحصیل باشد را حساب نمی کنند .
شما که زبانتون خوبه با مراجعه به سایت مهاجرت نیوزلند اطلاعات لازم را بدست بیارید .

(2013-02-14 ساعت 16:06)amir121121 نوشته:  با عرض سلام و تشکر
یه سوال دیگه هم داشتم. نظرتون در مورد اینکه با وبزای توریستی به نیوزلند بریم و دنبال پیدا کردن کار و ویزای کاری بریم (به جای کلاس زبان رفتن) چیه؟ (من فوق لیسانس الکترونیک دانشگاه تهران با 9 سال سابقه کار بعد از تحصیل هستم)
ممنون
سلام
اول از همه گرفتن ویزای توریستی نیوزلند به این راحتی که فکر می کنید نیست. وباید از نظر مالی بسیار قوی باشید و سند خانه و ملک و گرفتن بیمه مسافرتی و....
دوم اینکه کارفرماها اول از همه به چیزی که نگاه می کنند نوع ویزای شماست . در صورتی که ویزای کاری نداشته باشید همون اول رد می کنند و خیلی از شرکتها تنها به افرادی که اقامت دائم دارند کار می دهند .
من اصلا توصیه نمی کنم حتی فردی به امید گرفتن کار با ویزای تحصیلی کلاس زبان به استرالیا و یا نیوزلند بیاد .چون شرایط کاری الان بر خلاف دو یا سه سال قبل بسیار سخت شده و با توجه به افزایش قیمت دلار و هزینه های بالای زندگی در این دو کشور مشکلات بسیار زیادی را برای مهاجرین ایجاد می کند .

شما خوشبختانه شرایط گرفتن اقامت نیوزلند را دارید و نیازی به این کارها نیست .
شما باید ایلتس 6.5 بگیرید . تا بتونید برای نیوزلند اقدام کنید . قبل از هر کاری به فکر زبان باشید که بدون مدرک زبان کاری نمی تونید انجام بدید .
با ارزوی موفقیت برای همه
با تشکر. من نمره آیلتس لازم رو هم دارم ولی راهی سریعتر برای رفتن نیست؟ مثل اینکه اقامت گرفتن حدود 2 سال طول میکشه درسته؟
یه سوال دیگه اینکه مشکلی نداره هم برای اقامت و هم برای نیوزلند همزمان افدام کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اسس مدرک نیوزلند - توسط fahimzad001 - 2012-12-14 ساعت 15:09
RE: اسس مدرک نیوزلند - توسط arialonir - 2012-12-18 ساعت 09:35
RE: مهاجرت به نیوزلند و راه های آن - توسط amir121121 - 2013-02-17 ساعت 20:20
RE - توسط gbtm - 2013-09-01 ساعت 07:51
RE: - توسط gbtm - 2013-09-01 ساعت 15:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان