کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام سلام
اون mori که آقا مرآت گفتند صحبت میکنه :دی
سه شنبه مصاحبه داشتیم... پس یکشنبه 22 بهمن الله اکبر گویان ساعت 7:30 صبح به وقت ایران وارد هواپیما شدیم... چارتر با پرواز ماهان 430 تومان
حدود ساعت 10 به وقت دبی در ترمینال 1 بودیم... از دوستان شنیده بودیم که "هر چی خرید دارید از FreeShop فرودگاه بخرید چون مالیات نداره و خیلی ارزون تره و چون کشور اسلامی هست ا.ل.ک.ل.ی.ج.ا.ت توی شهر نیست به جز بار، که مطمئنا خیلی گرون تره" ما هم همین کار رو کردیم و چون تنوع خیلی زیاد بود(!)، به خودمون اومدیم و دیدیم ساعت 12:30 شده و از ترنسفر هتل جا موندیم... که البته بازم نسبت به قیمت اجناس داخل شهر می ارزید. مجبور شدیم برای رفتن به هتلمون(هتل سه ستاره Fortune pearl ) از تاکسی های فرودگاه استفاده کنیم. اولی گفت 80 درهم میشه که ما قبول نکردیم و رفتیم به تاکسی بعدی گفتیم چقدر میشه که گفت توی دبی کلا هرچقدر تاکسیمتر نشون بده، کرایه تون میشه که تا هتل شد 45درهم. کلا ورودی تاکسی های دوبی روز 3 درهم و شب 3.5 درهم هست و اگر کرایه کمتر از 10 درهم بشه، همون 10 درهم رو میگیرن. ولی ورودی تاکسی های فرودگاه 25 درهم...

Hotel
هتل تمیزی بود... و مزیتی که نسبت به بقیه هتل ها داشت، اینترنت پرسرعت رایگان بود ولی از نظر محلیت، هتل های منطقه الرقه ( Rigga ) بهتر بودن...

Metro
عصر روز یکشنبه بعد از 15 دقیقه پیاده روی به ایستگاه الاتحاد(Union) رسیدیم و با مترو به NMC رفتیم، که دقیقا روبروی ایستگاه ابوهیل(Abu Hail) بود.
ما برای مترو از کارت روزانه بدون محدودیت استفاده کردیم. نفری 16 درهم بود که برای شارژ مجدد در روزهای بعدی 14 درهم میگرفتند. اگه بخواید بلیط معمولی تکسفره بگیرید، باید به فروشنده بگید که میخواید کدوم ایستگاه پیاده شید تا به مقدار اون مسافت ازتون پول بگیره (که اگه بخواید زیاد از مترو استفاده کنید، به صرفه نیست) و موقع خروج از مترو حتما باید دوباره کارت بزنید و اگر کارتتون رو گم کرده باشید، باید دوباره بلیط بخرید و روی گیت بزنید تا مجبور نشید شب رو توی مترو بخوابید... با بلیط های مترو از اتوبوس هم میتونید استفاده کنید. کارت های نامحدود یک روزه تا 12 شب اعتبار داره و حتی 12:01 دقیقه دیگه نمیتونید ازش استفاده کنید. آخرین مترو هم ساعت 23 حرکت میکنه و 24 هم به ایستگاههای آخر میرسه. مثلا اگر مترو ساعت 23:05 دقیقه از ایستگاه دوم بگذره و شما 23:06 به ایستگاه دوم برسید، آخرین مترو رو از دست دادید ولی اگر همون 23:06 در ایستگاه سوم باشید و مقصدتون ایستگاه های بالاتر از 3 باشه، میتونید سوار شید...(خیلی سخت بود توضیحش :دی )
ما نقشه راه های مترو و شهر رو از نگهبان هتل گرفتیم. البته خطوط اتوبوس رانی هم خیلی خوب بود ولی نقشه ش رو هتل نداشت...
خطوط مترو

NMC
ساعت 5 به NMC رسیدیم. پرینت مکاتبه با دکتر شوکلا برای گرفتن وقت، کارت زرد پاستور، پرینت نامه دوم، 3قطعه عکس و پاسپورت رو به قسمت پذیرش دادیم... بعد از 1 ساعت معطلی گفتم ما ساعت 5 وقت داشتیم و چرا طول میدید انقدر؟ که گفت شما ساعت 5 با NMC قرار داشتید، نه با دکتر... و الان هم دارن مدارکتون رو آماده میکنن... یکم دیگه نشستیم و توی این فاصله با آقا مرآت و همسرشون و کوچولوی دوست داشتنیشون آشنا شدیم و گپی زدیم(سلام آقا مرآت :دی ). بعد از اینکه اسممون رو خوندن کارها سریع پیشرفت و واکسن اضافی هم نخوردیم همون نفری 425 درهم شد. عکس کارت زردمون هم واستون میذارم.
دوشنبه ساعت 8 طبق گفته دکتر شوکلا به NMC رفتیم،جواب آزمایش و قفسه سینه رو از پذیرش گرفتیم. پرستار گفت که من باید 2 تا واکسن td و همسرم یک واکسن td در ایران بزنیم و تاریخش رو توی یه برگه جدا نوشت. و بهمون گفت لازم نیست این برگه رو به سفارت ببرید.

روز مصاحبه
ساعت 5 با خانوم ملیکا به سمت ابوظبی حرکت کردیم. توی راه مه خیلی عجیبی بود که یک متری جلوی ماشین هم دیده نمیشد... ساعت 10 دقیقه به 7 رسیدیم جلوی سفارت... نسبت به دوبی سرد بود اول صبح، لباس گرم ببرید. 7:30 اومدن پاس رو با نامه دوم چک کردن کم کم فرستادنمون تو... گشتنمون، موبایل و خوراکیمون رو گرفتن(قبل اینکه برید تو، یه چیزی بخورید. البته توی سفارت هم یه آقایی هست که یه چیزایی میفروشه ولی گرونه... ما یه آب پرتقال گرفتیم 10 درهم)
طرفای ساعت 8، 8:30 تک و توک اومدن... باجه 9 شماره مون رو خوند... خانوم چاق معروفه... عصبی نبود البته... فقط ترجمه مدارک و کپی پاسپورت و 3 قطعه عکس 5*5 من رو گرفت و فیش پرداخت رو داد و گفت برو باجه Cashier مبلغ رو پرداخت کن... تا من برم 660دلار (نفری 330دلار) رو پرداخت کنم، مدارک زنگلکم رو هم گرفت گفت باجه 11...
رفتیم باجه 11 واسه انگشت نگاری که بچه ها قبلا مفصل با عکس توضیح دادن...
بعد نشستیم تا شماره مون رو خوندن واسه مصاحبه...
همون آقا آمریکاییه گفت واسه اینکه راحت تر باشید، بریم توی اتاق...
سلام و علیک و احوال پرسی با روی خوش... بعداز قسم راجع به دانشگاه سوال کرد که کجا درس میخونید و رشته تون چیه و ... بعد راجع به کار که من گفتم دانشجو هستم و رشته مون رو پرسید و بعد هم راجع به سربازی که کجا خدمت کردم و چیکار میکردم اونجا... همین
ما اسپانسر نداشتیم... و تمکن مالی داشتیم ولی هیچ سوالی راجع به تمکن مالی یا اسپانسر نپرسید
بعد با لهجه گفت:
"مدارک شما کامل هست، خوب هست... ولی همونطور که میدونید یک مقداری کارهای اداری طول کشید..." بعد برگه سفید رو به ما داد(فکر کنم برگه آبیشون تموم شده بود چون دو روز بعد به آقا مرآت برگه آبی با همون مضمون دادن) بعد گفت سوالی ندارید؟
که پرسیدیم قضیه CSC چیه؟ که گفت باید فرم رو پر کنید و اومد توضیح بده که ما گفتیم فرم رو پر کردیم و پرینت رو بهش دادیم... که گل از گلش شکفت و گفت:
"شما خیلی باهوش هست..."
و ما کیف کرد :دی
اینم از این... الانم توی منتظرسرا منتظریم :دی
انقدر اینجا همه چی رو خونده بودیم، لحظه به لحظه ش آشنا بود و از هیچی تعجب نمیکردیم... انگار همه ی این مسیر رو 100 بار تجربه کرده بودیم و هیچ استرسی نداشتیم(نه وقتی که منتظر مصاحبه بودیم، نه وقت مصاحبه)...
و از همه دوستای گل مهاجرسرایی ممنونیییییییم...
منتظر رتبه های شما دوستان عزیز هستیم... Big Grin
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی - توسط mori - 2013-02-19 ساعت 02:56
کمک - توسط ultra - 2013-06-26 ساعت 17:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان