2013-02-20 ساعت 00:45
این سایت جدید که ثبت نام میکنی مثه اینکه فقط وقتای مربوط به کتگوری خودتونو میده! چون مرحله به مرحله هی اطلاعات میخواست!
تو آخرین مرحلش هم زده بوده که وقتی نیست برا شما!!
نامزدم که زنگ زذ گفتن تا آخر جولای آنکارا پره برا همین بستست
shadzad جان آخه برا وقتش بستست!!!! بعدشم که زنگ زده اون جوری گفتن!!
حالا با توجه به این که پروندم الان تو ترکیه هست! و ما پول مصاحبه رو هم دادیم! هیچ چشم داشتی هم بهش نداریم به خدا!!!
فقط من نمیخوام برم ترکیه!! آخه خیلیییی دیره!!! میشه این کارو کرد؟؟؟
[/quote]
هومن جان دقیقا همین طوریه منم حدس زده بودم، چون ازت چند تا سوال می کنه قبل اینکه وارد وقت ها بشی، شاید کتگوری ما الان شلوغ تر شده نمیدونم، شایدم شانسیه یهو کنسلی وقت ها زیاد باشه خالی شه، واسه همین توام نترس دینا جون، اگه دیدی اینطوری شد توام عوض کن، هومن راحت می تونی عوض کنی سفارتو، آخرش اینه که پولت بر نگرده ولی در خواست می دی و خیلیم راحته، معطلی داره ولی اگه بخوای تازه آخر جولای بری که وحشتناکه.
تو آخرین مرحلش هم زده بوده که وقتی نیست برا شما!!
نامزدم که زنگ زذ گفتن تا آخر جولای آنکارا پره برا همین بستست
shadzad جان آخه برا وقتش بستست!!!! بعدشم که زنگ زده اون جوری گفتن!!
حالا با توجه به این که پروندم الان تو ترکیه هست! و ما پول مصاحبه رو هم دادیم! هیچ چشم داشتی هم بهش نداریم به خدا!!!

[/quote]
هومن جان دقیقا همین طوریه منم حدس زده بودم، چون ازت چند تا سوال می کنه قبل اینکه وارد وقت ها بشی، شاید کتگوری ما الان شلوغ تر شده نمیدونم، شایدم شانسیه یهو کنسلی وقت ها زیاد باشه خالی شه، واسه همین توام نترس دینا جون، اگه دیدی اینطوری شد توام عوض کن، هومن راحت می تونی عوض کنی سفارتو، آخرش اینه که پولت بر نگرده ولی در خواست می دی و خیلیم راحته، معطلی داره ولی اگه بخوای تازه آخر جولای بری که وحشتناکه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو