(2012-09-23 ساعت 01:29)maka2 نوشته: شما با سیم کارت ایرانسل هم می تونید با کدی که در فرودگاه امام وارد میکنید سیم رو بین المللی کنید و اونجا از اینترنتش استفاده کنید ..... با 20 تومان شارژ من بعد از 3 روز با حدود 6 تومان شارژ برگشتم.
باید چه کدی وارد کرد؟
(2012-09-23 ساعت 02:04)afs نوشته:(2012-09-23 ساعت 01:18)sph نوشته:(2012-08-07 ساعت 20:02)afs نوشته: برای همین می خوام یک برنامه موبایل بهتون معرفی کنم. اگر بتونید از یک موبایل یا ابزار GPS در زمان سفر به ترکیه استفاده کنید
دوست من ، کاملا با نظر شما موافقم فقط این نکته رو فراموش نکنید که ترکیه با خیلی از کشورها در مورد سیستم اپراتور موبایل یه تفاوتی داره . مثله چندسال پیش ایران که گوشی های جدید IMEI Registration میخواست تو ترکیه هنوز این قانون سفت و سخت اجرا میشه و نمیتونید سیم کارت اونجا رو به راحتی تو گوشیتون بگذارید و از اینترنتش استفاده کنید . پس مطمئن بشید که این نرم افزار Offline کار میکنه و نیاز به اینترنت نداشته باشه که اگه اینطور نباشه باید فقط تو هتل از WIFI اطلاعات بگیرید که اون هم GPS Coverage نمیده . به هر حال بخاطر معرفی این برنامه جالب سپاس .
ممنون از حسن توجه شما
خوشبختانه برنامه ای که معرفی شد کاملا Offline قابل استفاده است و نیاز حتمی به اینترنت برای جهت یابی و بازیابی اطلاعات نداره
ببخشید دوستان این نرم افزاره چیه؟ من که نگرفتم.اصلا اسمش چیه؟از دوستان کسی اگه داره میتونه بفرسته؟ممنون میشم
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس