کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همهٔ دوستان مهاجرسرا

مصاحبهٔ ما هم در چهار شنبهٔ بارانی آنکارا انجام شد. صبح کم کم سفارت شلوغ شد و تقریبأ حدود ساعت دوازده شمارهٔ ما رو برای مصاحبه اعلام کردن. من برندهٔ اصلی‌ هستم که هم کارم غیر دولتی و آزاده و هم از سربازی معاف شده‌ام. همسرم هم کارش خصوصیه، با تمام این اوصاف خانم آفیسر بهمون برگه صورتی‌ داد و گفت شما واجد شرایط هستید، از چهار تا شش هفتهٔ دیگه سایت رو چک کنید! راستش امیدوار بودیم برگه سفید بگیریم، اما هیچ کدوم از زوجها سفید نگرفتیم.
تنها مدرکی‌ که از ما خواستن یه کپی دیگه از عقد ناممون بود که خودمون کم فرستاده بودیم و تنها سوالاتی که ازمون پرسید درباره شغل جفتمون و علت معافیت من از سربازی بود.
ما هتل ددمان هستیم، امشب اینجا خانواده ای رو دیدیم که هفتهٔ دیگه وقت مصاحبه داشتند، امروز هم کارهای مدیکالشون رو انجام دادن ولی‌ متأسفانه امروز از طرف سفارت براشون ایمیل اومده که وقت مصاحبشون به مارچ تغییر داده شده!!! این بندگان خدا و دیگر افرادی که اتفاق مشابه براشون پیش اومده در شرایط شوک و سردرگمی بدی به سر میبرن.Sad
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط pooyash - 2013-02-22 ساعت 01:47

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان