(2013-02-26 ساعت 23:57)امير جو نوشته:نمی دونم مطالبی که ذکر کردین تجربیات خودتونه یا از دوستان شنیدین(2013-02-26 ساعت 22:36)roeentan نوشته: یکی از کاربرا یه جایی این سوال رو پرسیده من کپیش می کنم اینجا:ماه رمضان تو دبی کلا با بقیه ماهها فرق داره تقریبا روزا تعطیله و همه مال ها و رستوران ها تعطیلن البته قبل افطار. رستوران های هم که بازن فقط دلیوری دارن ولی ا هتلها تو پایین ترین نرخ هستند البته بستگی به فصل هم داره کلا خیلی هم بد نیست مخصوصا بعد از افطار که تازه زندگی شروع میشه
(2013-02-22 ساعت 00:27)saeid-ss نوشته: دوستان به نظرتون من که احتمالا تیر ماه مصاحبه دارم و احتمالا در ماه رمضان شرایط از نظر بلیط و رزرو هتل و خرج و مخارج در دبی فرقی هم با ماههای عادی میکنه ؟اگه مصاحبه من توی ماه رمضان باشه(19 تیر میشه اول رمضان) ترجیح میدم محلش رو به ایروان تغییر بدم. نظر دوستان چیه؟
آقای بیات به نظرتون احتمال اینکه مصاحبه من توی ماه رمضان باشه چقدره؟
من خودم تجربه سفر در ماه رمصان پارسال رو داشتم
مالها بدون استثتا باز بود غذا هم تقریبا همه جا برای دلیور بود و برای پسرم نهار گرفتیم و همون جا خورد
بعصی از مالها مثل امارات مال رستورانهایی داشتن که با پرده اطرافش پوشیده بود و گارسوناش دعوت به نهار میکردن
هتلها هم که مثل سابق صبحانه و نهار رو ارائه میدادن
فقط برای اونهایی که اهل دی سکو هستن این ماه تعطیل هست
و البته بیرون نمیتونستید چیزی بخورید(شامل بچه ها نمیشه) که برای من و خانوادم مشکلی نبود
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا