2013-02-28 ساعت 18:59
(2013-02-28 ساعت 18:30)kamela نوشته: بچه ها من نمیدونم چرا ازدواجی هایی که میرن آمریکا رو اینهمه نگه میدارن در فرودگاه...من که رفتم آمریکا توی هواپیما صندلی بغلی من یک دختر خانم شیرازی بسیار زیبا بود که با ویزای ازدواجی داشت میامد آمریکا.خلاصه ما تمام راه رو باهم بودیم و باهم صحبت کردیم..وقتی رسیدیم فرودگاه چون سریع من رو فرستادن بیرون از هم خداحافظی کردیم...فرداش که اون خانم به خانه فامیل ما که من اونجا بودم زنگ زد گفت من رو 5 ساعت نگه داشتن تا اجازه خروج به بیرون رو بدن...همیشه برام سوال هست که اخه چرا؟یعنی بعد از اینکه ویزا میدن باز هم میخان اذیت کنن؟اولا که واسم عجیبه یه خانوووومم از چهره ی یه خانوممم دیگه تعریف کرد.. جلل مخلوقققققق
وااااای نه ارین...ریتالین رو م ع ت ا د ها میخورن که حالی به حالی بشن...نخوری ها دیگههههههه..تازه خیلی هم عوارض داره..اصلا از کجا اوردی .داروخانه ها که عمرا بفروشن.بعدشم اینکه بهت بگم برای همین کم خاب شدی اررررین..چون ریتالین خواب اور نیست و باعث میشه چند روز بیدار بمونی

در مورد ریتالین هم کاملیا تو ویکی پدیا نوشته :
برای افراد دارای اضطراب زیاد، فشار عصبی، عصبانیت همراه با بیقراری، حساسیت مفرط نسبت به دارو، فشار خون بالا، گلوکوم، افسردگیهای قابل درمان با داروهای ضد افسردگی رایج، تیکهای حرکتی (به جز سندرم Tourette's یا نشانگان ژیل دولاتوره)، و کودکان زیر ۶ سال مصرف این دارو منع میشود...
دقیقا من نباید میخوردم اما بی قراری زیادی داشت دیوونم میکرد دیگه..ضمن این که حوصله ی هیچی رو هم نداشتم گفتم شاید یه خورده هایپر شم و بتونم بدون فکر به چیزی بخوابم

کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت