2013-03-03 ساعت 12:51
(2013-03-03 ساعت 11:50)3rip نوشته: تصور غلطه ماست که فکر میکنیم همه ی خارجی ها افرادی کم هوش و ساده لوح هستند و منتظرن یه ایرانیه نابغه مثل سوپرمن وارد کشورشون شه و یکی از پست های کلیدی کمپانی هاشون رو به دست بگیره. اگر این تصورات غلط و حس نژادپرستی آریایی و غرور کاذبمون رو بزاریم کنار و بی طرف به قضیه نگاه کنیم میبینیم که آمریکاییها علاوه بر اینکه خیلی باهوشتر از ما هستند خیلی هم سختکوش و تلاشگرتر هستند، پس اگر میخوایم باهاشون رقابت کنیم باید مثل خودشون سخت تلاش کنیم و سختی بکشیم.
در تایید فرمایشات شما خواستم اینو هم اضافه کنم که اینکه بعضی ها دم از هوش ایرانی میزنن و انقدر این کلمه تو گوششون تکرار شده که باورشون شده ایرانیها از همه باهوشترن. این فقط یک خیال باطل هستش و و فقط یک فکر نژادپرستانه بیشتر نیست. معمولا در اکثر کشورهای دنیا به کسی که سر موقع به کارش برسه و دودره بازی در نیاره برای اینکه روحیش حفظ بشه و همینطور ادامه بده میگن که کارت خیلی درسته و بهش رتبه و اضافه حقوق های خوبی میدن. ولی ما ایرانیها چون عادت کردیم وقتی کسی کارشو درست انجام میده فوری زیراب زنی و نسبتهای ناشایست بهش بدیم وقتی با چنین برخوردهایی مواجه میشیم فکر میکنیم که حتما قبل از کسی نمیتونسته این کارا رو انجام بده و ما خیلی باهوشتر هستیم. همین!!!!
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم

ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم