2013-03-03 ساعت 16:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 06:59 توسط ParsTrader.)
(2012-12-17 ساعت 13:57)sadegh59 نوشته: سلام دوستانسلام
من فردی هستم 33 ساله کارگردان تیزر و همسرم لیسانس مدیریت هتلداری
پسری 1 ساله هم داریم . قصد مهاجرت فوری داریم ، خاله خانم بنده در آمریکا سیتیزن هست و به ما پیشنهاد کرده توریستی بریم و وکیل بگیریم بمونیم.
برامون دعوت نامه هم فرستادن،حدود 3 سال پیش با همین شرایط بدون بچه رفتیم سفارت تو دبی که با برخورد خوب بهمون گفتن متاسفانه ویزای شینگن ندارین اگه بتونین برین سفر اروپایی میتونین دوباره سعی کنین. که خلاصه ما 1 سال و نیم پیش یه سفر اروپایی هم رفتیم و شینگن برای هر دومون صادر شد.
حال سوالم اینه که الان با این شرایط شانس گرفتن ویزای توریستی برامون چقدر هست و این که اگه پیشنهاد بهتری دارید لطفا و عاجزانه بهم بدبد و کمکم کنید :
حساب بانکی 15 میلیون تومان
رهن خونه : 45 میلیون
2ماشین
واقعا از زحماتتون ممنونم
منتظرم
سلام دوستان
من کارگردان هستم ، می خواستم یه راهنمایی راجع به خود اشتغالی یا همون Self-employed persons بهم بدین
ظاهرا من بالای 35 امتیاز رو دارم و می خواستم اگه بشه اقدام کنم
خیلی خیلی ازتون ممنونم اگه راهنماییم کنین
طبق لیست مشاغل قبلی مورد نیاز کانادا , همسرتون می تونند برای کانادا اپلای کنند . البته معلوم نیست در لیست اینده هم شغل همسرتون باشه . اما احتمال اینکه باشه خیلی زیاده
اگه همسرتون سابقه کار در رستوران و یا هتل را داشته باشند می توانید برای فدرال کانادا اقدام کنید .
فقط همسرتون ایلتس 6.5 و خودتون باید ایلتس 5.5 داشته باشید . لیست جدید رشته های کانادا ماه می اعلام میشه که تا ان موقع باید صبر کنید تا از بودن رشته همسرتون در لیست مشاغل کانادا مطمئن باشید .
هر چند پیشنهادم اینه که همسرتون هر چه زودتر شروع به اموزش زبان کنند تا سریعتر بتونند ایلتس بگیرند.
با ارزوی موفقیت برای همه
(2013-02-04 ساعت 21:23)viyanaa نوشته: سلام دوستان عزیز.سلام
ی سوال فوری::::
_ایا مدارک رو بجز انکارا به آفیس دیگه ای مثل ابوظبی میشه فرستاد از ایران؟
_و اگر میشه ایا باید حتما خود شخص حضوری مدارک رو تحویل بده یا از طریق وکیل یا اشنایی هم میشه مدارک رو فرستاد؟
افراد مقیم ایران فقط می توانند برای انکارا اقدام کنند .
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی