2008-09-05 ساعت 13:31
دوستان سلام
این سفارت ابوظبی زده سیم آخر و به هیچ عنوان جوابگو نیست. تا حالا 3 بار ایمیل زدم که به هیچ کدوم جواب ندادن و دیروز(پنجشنبه ساعت 3 بعداز ظهر) بهشون زنگ زدم که متاسفانه یه نوار ضبط شده به شما میگه که اگه سوالی دارین به ما ایمیل بزنید و جالبتر از اون اینکه تو اون نوار به شما میگه اگه از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 2 تا 4 به وقت امارات زنگ بزنید، ما پاسخگو هستیم که متاسفانه اینطور نبود.
کم کم دارم به یقین میرسم که سفارت ابوظبی اصلا پاسخگو نیست و فقط با احساسات یه عده بازی میکنه و بر خلاف اون نظری که قبلا داشتم، به دوستان جدید توصیه میکنم که به هیچ وجه این سفارت رو واسه مصاحبه انتخاب نکنند.
با تشکر
این سفارت ابوظبی زده سیم آخر و به هیچ عنوان جوابگو نیست. تا حالا 3 بار ایمیل زدم که به هیچ کدوم جواب ندادن و دیروز(پنجشنبه ساعت 3 بعداز ظهر) بهشون زنگ زدم که متاسفانه یه نوار ضبط شده به شما میگه که اگه سوالی دارین به ما ایمیل بزنید و جالبتر از اون اینکه تو اون نوار به شما میگه اگه از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 2 تا 4 به وقت امارات زنگ بزنید، ما پاسخگو هستیم که متاسفانه اینطور نبود.
کم کم دارم به یقین میرسم که سفارت ابوظبی اصلا پاسخگو نیست و فقط با احساسات یه عده بازی میکنه و بر خلاف اون نظری که قبلا داشتم، به دوستان جدید توصیه میکنم که به هیچ وجه این سفارت رو واسه مصاحبه انتخاب نکنند.
با تشکر
علی
شماره کیس: ***2008AS11
دریافت نامه اول: May/2007
دریافت نامه دوم: May/2008
مصاحبه: June 24th, 2008
كليرنس همسرم:September 7th, 2008(قبل از اعلام شدن در سایت سفارت)
دريافت ويزای همسرم: September 14th, 2008
کلیرنس خودم:September 21th, 2008
دریافت ویزای خودم: September 25th, 2008
شماره کیس: ***2008AS11
دریافت نامه اول: May/2007
دریافت نامه دوم: May/2008
مصاحبه: June 24th, 2008
كليرنس همسرم:September 7th, 2008(قبل از اعلام شدن در سایت سفارت)
دريافت ويزای همسرم: September 14th, 2008
کلیرنس خودم:September 21th, 2008
دریافت ویزای خودم: September 25th, 2008