(2013-03-05 ساعت 19:28)houmanmir نوشته:هومن عزیز پروسه نامزدی زمین تا آسمون با ازدواجی فرق میکنه. من هنوز پروندم توی NVC بود که درخواست تغییر دادم واسه همین تاخیری ایجاد نکرد. ولی شما پروندتون توی آنکارا بوده که درخواست تغییر دادید و 2 هفته تا 1 ماه کارو عقب میندازه. وقت اپریل رو هم خود NVC واسه ما تعیین میکنه ولی نامزدیا خودشون وقتو تعیین میکنن(2013-03-05 ساعت 14:32)الهه سابق نوشته: بچه ها نوشته قبلیمو اصلاح میکنم. این افراد که البته خیلی از بچه های لاتاری هم باهاشون تاحالا کار کردن، شرکتی ندارن و مستقل کار میکنن و سارای عزیز بهم گفت که آدم ممکنه با یکسری مشکلات از طرف این افراد مواجه بشه. بهتره حتما قبلش خوب تحقیق کنید عزیزم
سلام الهه خانم
من تازه امضاتونو دیدم که آپریل مصاحبه دارید، بهتون تبریک میگم
میشه بگید بعد درخواستتون برای جابجایی سفارت به ابوظبی چقدر طول کشید تا مدارکتون به ابوظبی بره؟ آخه اگه یادتون باشه منم همین کار شما رو انجام دادم ، بعدش خودتون آپریل رو انتخاب کردین یا اینکه الان سفارت برا اون موقع وقت میده؟
بازم از راهنماییاتون ممنونم
راستی شماره خانم ملیکا هم *** , *** هست
piboo عزیز اینطور که میگن اف بی آی چک از زمانی که وقت مصاحبه به فرد اختصاص داده میشه، شروع میشه. توی یه سایت خارجی دیده بودم. فکر کنم توی ویکی پدیا دیدم، یادم نیست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی