2013-03-08 ساعت 18:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 18:42 توسط hasti_banoo.)
(2013-03-08 ساعت 17:13)babak82 نوشته: من دیشب یه سوالی اینجا کرده بوده الان اومدم ببینم جواب دادن یا نه دیدم پستم پاک شده آخه چرا اینکارو میکنی ؟؟؟ سوال من کاملا مرتبط به این تاپیک بود. دوباره سوالمو میپرسم امیدوارم که اینبار خواستی دکمه دیلیتو بزنی اول متنو بخونی
دوستان من تاپیکهای زیادی را خوندم حتی همین تاپیکو اما یکی میگه میشه نفری بیشتر از 10000 دلار برد یکی میگه بهتره نبریم یکی میگه نمیشه گیر میدن یکی دیگه میگه هر خانواده 10000 میخواستم بدونم بالاخره میشه برد یا نه ؟ اگه 70 80 هزار دلار ببریم مشکلی پیش نمیاد؟
تا به حال در تاپیکهای مختلف، حتی همین تاپیک ، دهها بار در این مورد توضیح داده شده. اما چون شما ظاهرا پاسختون رو هنوز پیدا نکردید، جواب اینه:
بله می تونید خانواده ای بیش از 10000 دلار همراه ببرید. مشکل در فرودگاه ایران هست که بالای 5000 دلار غیر قانونی است. اگر می تونید از فرودگاه های ایران این پول رو رد کنید ، در آمریکا که رسیدید باید اعلام کنید دقیقا چند دلار همراه دارید. فرمی رو پر می کنید و همین. هیچ مشکلی در آمریکا نخواهید داشت. به ویژه اگر سفر اولتان باشد یا حتی در سفر دوم وقتی هنوز شاغل نیستید و درآمدی در آمریکا ندارید.