2013-03-09 ساعت 02:48
(2013-03-09 ساعت 01:05)fayadegar نوشته: سلام دوستانبراي سوال دومتون بايد خيلي حواستون باشه دوست عزيز،منم بعد از برنده شدن ازدواج كردم و مدارك رو مجددا فرستادم.به كي سي سي ايميل زدم و اونا گفتن مدارك من و همسرم مورد قبولشون هست،بعد از نامه دومم اسم همسرم تو نامه دوم نبود،به سفارت ايميل زدم و اونا گفتن كي سي سي مدارك همسرتون رو به ما نداده و ١٥روز قبل مصاحبه مدارك كامل( منظورش فرمهاي آپديت شده ١٢٢ و ٢٣٠ هست)رو برامون بفرست.
زمان مصاحبه من هفته اول ارديبهشت است .من چند تا سوال دارم و ممنون مي شم که کمکم کنيد .
1- از زمان ترجمه مدارکم بيشتر از شش ماه گذشته ،آيا اين که تنها 6 ماه اعتبار دارند درسته و بايد دوباره ترجمه انجام بشه ؟
2- بعد از قبولي و ارسال مدارک براي کنتاکي ازدواج کردم و مدارک جديد را مجددا فرستادم . چطور بايد بفهمم که تغيير در کيس من اعمال شده ؟
3- براي گرفتن وقت معاينه چطور اقدام کنم ؟
منظورم اينه كه از طرف سفارت هم مطمئن بشين كه اونا هم از ازدواجتون مطلع باشن.ميتونين بعد از اينكه نامه دومتون اومد بشون ايميل بدين.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست