2013-03-12 ساعت 20:32
متن پیام خصوصی یکی از دوستان:
"با سلام خدمت عمو سعید عزیز
امیدوارم که خوب باشید
می خواستم یه مطلبی رو به همه بگم بهتر دیدم توی خصوصی بگذارم برای شما, ترجیح می دم از خودم آمار نگذارم
راستش ما همه ی مدارکمون ظاهرا کامل بود
اما شوهرم قبلا یه ازدواج داشته و ما یه گواهی با مهر و تمبر برده بودیم که ایشون از همسر قبلی شون جدا شده اند
همون جا آفیسر گفت این قبول نیست و باید اصل سند رو بیارید
من هم اصرار کردم که این اصل سند هست و اون روز ازمون پذیرفت و نقص مدرک رو خط زد
اما امروز برامون ایمیل زدن که اصل گواهی طلاق رو بیارید
و من تحقیق کردم فهمیدم موقع طلاق یه دفترچه هست که یه دونه اش رو به زن و مرد می دهند و منظور آفیسر همون بوده. و به راحتی می شه از محضری که طلاق گرفته اند دوباره بگیرند
خواستم کسی مثل ما نقص مدرک نداشته باشه
اگه شما لطف کنید و از زبون یه نفر ناشناس که خواسته بقیه هم در جریان باشند به بقیه بگید, ممنون می شم
ببخشید که طولانی شد
با تشکر از لطفتون
ارادتمند شما"
"با سلام خدمت عمو سعید عزیز
امیدوارم که خوب باشید
می خواستم یه مطلبی رو به همه بگم بهتر دیدم توی خصوصی بگذارم برای شما, ترجیح می دم از خودم آمار نگذارم
راستش ما همه ی مدارکمون ظاهرا کامل بود
اما شوهرم قبلا یه ازدواج داشته و ما یه گواهی با مهر و تمبر برده بودیم که ایشون از همسر قبلی شون جدا شده اند
همون جا آفیسر گفت این قبول نیست و باید اصل سند رو بیارید
من هم اصرار کردم که این اصل سند هست و اون روز ازمون پذیرفت و نقص مدرک رو خط زد
اما امروز برامون ایمیل زدن که اصل گواهی طلاق رو بیارید
و من تحقیق کردم فهمیدم موقع طلاق یه دفترچه هست که یه دونه اش رو به زن و مرد می دهند و منظور آفیسر همون بوده. و به راحتی می شه از محضری که طلاق گرفته اند دوباره بگیرند
خواستم کسی مثل ما نقص مدرک نداشته باشه
اگه شما لطف کنید و از زبون یه نفر ناشناس که خواسته بقیه هم در جریان باشند به بقیه بگید, ممنون می شم
ببخشید که طولانی شد
با تشکر از لطفتون
ارادتمند شما"
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی