2009-12-05 ساعت 15:06
(2009-12-05 ساعت 14:35)Ali58 نوشته:(2009-12-04 ساعت 19:07)amirhh52 نوشته: من هم کلیر شدم.
10 نوامبر آنکارا مصاحبه شدم.
4 دسامبر کلیر
همسرم هم که 2 ماه قبل ازدواج کردیم اونم شاملش شد.
کار خدا هم جالبه .
سال قبل که من تو لاتاری اسم می نوشتم خانومم را اصلا نمی شناختم .اون ساکن اورمیه من ساکن تبریز.
چند ماه قبل یکی از َآشناها بهم گفت یه نفر اورمیه است برو ببین ازش خوشت می آد و من رو می گی پا شدم یک ونیم ساعت رانندگی کردم از تبریز به سمت اورمیه رفتم ( از پل میان گذر دریاچه اورمیه که بعد 25 سال که از شروع ساختش می گذشت تازه فقط 3ماه بود افتتاح شده بود رد شدم و درست مث اینکه فقط برا آشنایی و ازدواج ما افتتاحش کرده بودن!!!!!!!!!!!!!) و باقی قضایا......
عجیبه ؟نه؟به این نمی گن قسمت؟یعنی طی مسیری که بشر نقشی توش نداره.....
برا خود من که خیلی جالبه
سلام
من برنده 2010 هستم و به تازگی عضو شدم. خیلی خوشحال شدم دیدم کلیر شدین. راستش من یه سوالی دارم که فکر میکنم شما بتونین کمکم کنید. من قرار بود ازدواج کنم ولی وقتی برنده شدم با چند نفر ساکن امریکا مشورت کردم و اونها شدیدا توصیه کردن که چون من مجرد بودم و برنده شدم حالا اگر موقع ارسال فرمها متاهل باشم ممکنه کلا پرونده ام رو باطل کنن. حالا به توصیه اونها منتظرم بعد از دریافت ویزا ازدواج کنم. اما این پروسه انتظار خیلی بد هست و برنامه زندگی منو بهم زده.
ظاهرا شما بعد از برنده شدن ازدواج کردین. این موضوع رو کی به اونها اعلام کردین؟ کس دیگری که همچین موردی داشته باشه رو میشناسین؟ به نظرتون من چی کار کنم؟ راستی شما کار دولتی دارشتین که کلیرنس بهتون خورد؟
ممنون
علی اقا بهترین زمان ازدواج برای شما قبل مصاحبه است .شما در هر زمان که ازدواج رسمیتان ثبت شد . با یک ایمیل قبل از مصاحبه همسرتان به کیس شما اضافه میشود و با شما ویزا خواهد گرفت ولی اگر بعد از دریافت ویزای خود ازدواج کرده و برای همسرتان درخواست نمایید زمان طولانی برای ویزای ایشان طول خواهد کشید. اگرازدواج قطعی است قبل از مصاحبه اقدام نمایید.