2013-03-22 ساعت 02:26
(2013-03-21 ساعت 23:29)ninimi نوشته:(2013-03-21 ساعت 22:43)shimoda نوشته:نمی دونم شاید از اینکه مصرانه تاکید کردم رو روزی که خودم می خواستم ( یک روز دیرتر از زمانی که ایشون تعیین کردن ) ، ناراحت شدن!! و فقط در ایمیلشون برام نوشتن که به محض ورودت به ایروان با من تماس بگیر و شمارشون رو گذاشتن با ساعت و روز و طبقه ای که هستن!!! می ترسم دوباره ایمیل بزنم و از طرفی هم نمی دونم چه آیتم هایی برای ایشون مهم هستند که باید بدونم و انجامشون بدم(2013-03-21 ساعت 14:30)ninimi نوشته: سلام
یهو استرس بدی گرفتم، من هفته دوم آپریل مصاحبه دارم ، دکتر کریستین در جواب ایمیلم نوشت که اگر اوکی دادی برای وقتی که بهت میدم، اطلاعات بعدی رو بهت میدم، اما به غیر از شمارش و ساعت حضورم اونجا چیز دیگه ای نگفت! در مورد واکسن ها یا هر چیز دیگه ای ...
وقتی زمان مدیکال از دو طرف تایید شد, شما زمان پیشنهادی شون رو تایید کنید
احتمالا یه ایمیل می زنند که چه چیزهایی با خودتون بیارید
معمولا دکتر کریستین و دکتر انوش به صورت یک روز در میان معاینات مدیکال رو انجام میدن پس ممکنه اون روزی که مد نظر شماست نوبت دکتر کریستین نباشه. پیشنهاد میکنم با دکتر انوش هم در این رابطه مکاتبه کنید.
در ضمن مدیکال ایروان بسیار راحته و تنها مدارکی که میخواد اصل پاسپورت و کپی از صفحه اول، 3 قطعه عکس 3 در 4 و برگه واکسیناسیونتونه که البته روی واکسنها اصلا حساسیتی ندارند و کافیه همون واکسنهای روتینی که براتون تجویز شده رو در کارتتون داشته باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه