2013-03-26 ساعت 00:27
(2013-03-25 ساعت 22:17)j1970 نوشته:دوست عزیزم باهات موافقم ،احساس می کنم نتونستم منظورم رو خوب برسونم ، منظورم این بود که خودمون رو دست کم نگیریم و فکر نکنیم که هرکاری اونها انجام می دهند درسته ، و ما هم باید چشم بسته مثل اونها رفتار کنیم،(2013-03-25 ساعت 15:15)kopol نوشته: ...برای موفقیت نیازی به سخت کار کردن فیزیکی نیست و این مغز شماست که باید سخت کار بکنه ، خیلی از آمریکایی ها تقلید نکنید چون مردم اونجا عادت کردند که یک سری کارها رو روتین انجام بدهند بدون اینکه به این فکر کنند که آیا راه بهتری به جز این کار هم هست یا نه ، نمی دونم شما هم با این نظر من موافق باشین یا نه .ولی من فکر می کنم توی آمریکا 80% مردم کار می کنند تا 20 % مابقی زندگی فوق العاده و خوبی رو داشته باشن ، پس باید سعی کرد تا خیلی زود از مرز 80 % عبور کنید تا مزه زندگی رویایی که در انتظارش هستید رو بچشید که البته کار فوق العاده سختیه و یک انرژی فوق العاده ای رو طلب می کنه...ممنون، حرفای خوبی بود.
فقط خواستم از فرصت استفاده کنم یه نکته رو بگم. چون دیدم خیلی از ایرانیا میگن که مثلا آمریکاییا خنگن یا نمیفهمن یا مثلا بلد نیستن زرنگبازی در بیارن و این چیزا!
از سادهترین کار مثل رانندگی بگیر تا بقیه قضایا. من خیلی موافق نیستم چون به وضعیت جاری در هر دو سرزمین نگاه میکنم و خیلی ساده میبینم که در همین سرزمینی که ما میخوایم رفتارها و فرهنگ ایرانی خودمون رو نیگر داریم شرکتهای بسیار موفق که عمرشون از قرن هم میگذره وجود دارن و اما در سرزمین مادری خودمون به اندازه تعداد انگشتهای یک دست هم نمیتونیم همچین شرکتهایی رو نام ببریم و علتشم در شیوه زندگی و کار کردن مردمان این سرزمین (از هر نژاد و رنگی) خلاصه شده.
نمیخوام بگم اینجا ایدهآله ولی شیوه زندگی خودش رو میطلبه و اونقدر راه موفقیت طولانیه که شما باید اول خوب راهتو بشناسی، بعدش تصمیم بگیری و منابعت (مالی، دانش، کانکشن...) رو تامین کنی و بدون اینکه اینور و اونور نگاه کنی به سمت هدفت بری. کدوم تکتیراندازی میتونه بدون تمرکز روی هدفش اون رو از فاصله 400 یا 500 متری بزنه؟
در آخر اینکه همونطوری که پشت زیبایی و وقار یه بوگاتی، آئودی، بنز یا بیامدابلیو کلی کار مهندسی و تلاش شبانهروزی و سخت وجود داره و با هر گازی که میدی کلی قطعات با هماهنگی کامل (و هر چیز کار خودش) و توی کلی روغن و کثافت کار میکنن تا لذتشو ببری، پست یه زندگی رویایی! هم کلی تلاش شبانهروزی و پشتکار و تمرکز روی هدف وجود داره.
تجربه کم من اینجا به من گفته که باید این فرهنگ رو یاد بگیرم، باهاش برم جلو و خودمو قوی کنم و از کار سخت هراسی نداشته باشم که هر جا کم بیارم قافیه رو باختم.
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15