(2013-04-06 ساعت 16:14)simi نوشته:سرخپوستن . خیلی جالبا محصولات کشاورزیشون کاملا ارگنیک هستش مطمئنم لذت میبری. حتما میفرستم(2013-04-06 ساعت 02:24)shadzad نوشته: حتما سیمی جونم، ایشالا زووود می ری، آمریکا هم جای عالی زیاد داره که خود اروپاییا آرزو دارن ببیننایشالاااااا .منم هر غذایی نمیتونم بخورم اما فکر نکنم خوردن خورشت خروس واسه ما بد غذاها بد باشهخورشت خروس عالییی بود!
)) باید سرچ کنم ببینم چیه، من که غذای جدید زیاد نمی تونم بخورم!
وای عاشق ماه عسل و خواستگاریتمممم، خانواده باحااال به شما می گن![]()
میگم که معلوم نبود تاتر کمدی بود یا مراسم خواستگاری و ماه عسلدر عوضش خاطره ی شیرینی بیاد همه اقوام حتی دوستای مهاجرسرایی ام گذاشت
چیزی راجع به قبایل بومی کانادا نمیدونم شبیه اسکیمو ها هستند یعنی؟ برم سرچ کنم ببینم چی پیدا میکنم. آره یادمه بهم گفتی سرمادوستی. من سرما گرما برام مهم نیست فقط عاشق طبیعت و قبایل بومی و حیوانات ام. باشه حتما عکس میفرستم. تو هم هروقت رفتی سوییس عکساتو بفرست. خوش بگذرد
[/quote]
من هم در مورد سرخپوستایی شنیدم که کاملا از تمدن به دورند . ولی فکر کنم من میترسم ازشون

(2013-04-06 ساعت 15:21)yalda91 نوشته:(2013-04-05 ساعت 23:20)MONA FB نوشته: بچه ها کسی هست ازدواج با سیتیزن منتظر وقت مصاحبه باشه یا نه ؟
سلام عزیزم.من ازدواج با سیتی زن هستم فوریه مصاحبم بود منتظر کلیر شدنم.که خیلی خسته کنندس.دیگه دارم کم می یارم.
وای یلدا جون امیدوارم زودتر کلیر بشی.
من منتظر م بهم وقت بدن . الان 2 ماهه . شما چند وقت منتظر بودی ؟
CR1