کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-09 ساعت 15:19)s.pm نوشته:  دوستان عزیز با سلام ما یه همفکری نیاز داریم هفته اخر آپریل مصاحبه داریم و تقریبا 2روز تمام همه آژانس ها رو سرچ کردیم جدا از اینکه قیمتها وحشتناکه
مشکلمون سر گرفتنن تور هست که سیستمی بگیریم یا چارتر از اونجایی که نمیدونم ویزا یه ضرب هست یا نه موندم که چیکار کنم اگه یه هفته بگیرم ویزا ردیف نشه کلی ضرره اگه 3روزه بگیرم خدا خواست ویزا ردیف شد بخوام بلیطو کنسل کنم باز ضزره و فعلا در مرحله فکر به سر میبریم اگه کسی پیشنهادی داره ممنون میشم

دوست عزیز، طبق تجربیات گذشته:
تحصیلات لیسانس به پایین+نرفتن سربازی+نداشتن کار دولتی = ویزای یکضرب
در غیر اینصورت احتمال کلیرنس بالاست.
به نظر من، بهترین کاری که شما میتونید بکنید، مبنا رو بذارید بر اینکه یکضرب نمیگیرید و حتما بلیط رو سیستمی تهیه کنید. اگر ایشالا یکضرب گرفتید بلیط رو عقب بندازید و هتل رو تمدید کنید. هتل هم احتمالا اگر از طریق آژانسی که رزرو رو براتون انجام داده تمدید کنید، ارزانتر خواهد شد. (واسه ما که اینطوری بود)
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط 2013selectee - 2013-04-09 ساعت 16:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان