کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-11 ساعت 13:25)taha_jam_co نوشته:  سلام به همه بچه ها
ما امروز مصاحبه داشتیم ما 3 نفر همراه با 4 تا از بچه های دیگه که همگی با خانم ملیکا هماهنگ کردیم و رفتیم سفارت ساعت 10 کار هممون تموم شد و همه یک ضرب گرفتیم Big Grin
امدم ایران حتما یه سفر نامه توپ مینویسم
از همه بچه های مهاجر سرا که این همه کمک کردند ممنون هستیم من به نمایندگی از 4 تا از بچه های دیگه که همگی یه ضرب گرفتیم از همه تشکر میکنم
دوستان عزیز دیگه ای که ابوظبی هستید اصلا ترس به دل راه ندید خیلی سادست و سفر نامه بیات عزیز و چند تا از بچه های دیگر رو بخونید کاملا به همه چیز مسلط میشید من هم قبل امدن خیلی ترس داشتم ولی با سفر نامه هایی که عزیزان زحمت کشیدن و گذاشتند خیلی کار راحت میشه و اصلا فکر گم شدن و گیج شدن رو نکنید خیلی راحت برید مترو ایستگاه ابوهیل کاراتونو تو ان ام سی انجام بدید یه نقشه مترو هم از همون مترو بردارید و خیلی راحت کاراتونو انجام بدید برای سفارت هم من پیشنهاد ملیکا رو میدم مثل بقیه بچه ها که همه همینو گفتند خیالتون راحتتره اصلا نگران اینکه دبی رو نمیشناسید نباشید خیلی خیلی راحته فقط حساب بانکی رو خیلی روش حساب کنید و حد ال امکان حسابتون قدیمی باشه و پرینت برا یه ماه قبل و نگران نباشید به امید یک ضرب برا همه دوستان
باز هم از همه عزیزان که اینقدر کمک کردن با سفر نامه هاشون و از همه مدیرای عزیز مهاجر سرا کمال تشکر رو داریممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

تبریک میگم دوست عزیز،
بهتون گفت چند روز بعد پاسپورتا آماده میشه؟
روزی که پاسپورتارو گرفتید ما رو هم در جریان بزارید، میخوام ببینم کی میرسه پست دبی.
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: الهه سابق ، مرآت74

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط behnam88 - 2013-04-11 ساعت 17:47

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان