2013-04-12 ساعت 12:03
(2013-04-09 ساعت 06:39)adambarfi نوشته:با سپاس فراوان از شما(2013-04-06 ساعت 13:42)sh_60 نوشته: سلام دوستان
از دوستانی که ساکن هیوستون هستن و بچه هم دارن میشه سوال کنم که بچه ها رو از کجا بیمه باید کرد ؟
لطفا اونایی که بیمه کردن بچهه هاشونو منو راهنمایی کنن
سلام دوست عزیز
شما تا زمانی که کار نداشته باشید و یا بتوانید اثبات کنید درامد کمی دارید میتوانید از بیمه CHIP استفاده کنید که اگر تشخیص بدهند که شما کار ندارید و یا درامد کمی دارید کاملا مجانی هست. ما یک دختر 3 ساله داریم که تا قبل از اینکه کار پیدا کنیم تحت پوشش این بیمه بود. شما میتوانید اطلاعات لازم را از این سایت پیدا کنید. باز هم اگه سوالی داشتید در خدمتیم. همیشه شاد باشید
http://www.insurekidsnow.gov/chip/index.html
من و خانواده ام یک ماه هست که مهاجرت کرده ایم و چون من پسر ۲ ساله داشتم در ابتدا پیش اقوام نسبتا نزدیک همسرم در کالیفرنیا امدیم ولی از چندین نظر تصمیم به تغییر ایالت دادیم و لی در هیوستن جز خدا کسی را نداریم و من بسیار بسیار نگران پسرم هستم بیماری و مهد کودک مناسب و هر انچه که یک مادر می تواند در شرایط بحرانی تجسم کند
که قضیه بیمه با کمک شما به نظر حل می شود ولی در مورد مهد کودک راهنمایی می خواستم چون در شهر لس انجلس خیلی گران هست و دولتی ها هم خیلی بهداشتی نبود و بچه زیاد بود
لطفا اگر برایتان مقدور باشد راهنمایی فرمایید و اگر مزاحم شما نباشیو طریقه تماس با شما را هم بفرمایید
بسیار سپاسگذارم