کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-12 ساعت 13:31)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 13:06)hamedhamed نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 11:25)سمانه777 نوشته:  دوستان من تو مصاحبه خوندم که اتوبوس ها جلو صندلیش tv داره راحت میتونی خودتو سرگرم کنی اما تو سایتش عکسایی که گذاشته اینجوری نیست ایا الان مدلش تغییر کرده ؟ من متاسفانه اصلا توی اتوبوس و هواپیما خوابم نمیبره میخواستم یه جوری خودمو سرگرم کنم ایا کسانی که به تازگی رفتن اینجوری بوده یا نه ؟

والا ما با یه اتوبوس رفتیم و برگشتیم (25 صندلی دیدار سیر گیتی) همه صندلی هاش هم VCD داشه ولی اکثر فلاش مموری هاش قطع بود و اگه وصل هم بود اجازه استفاده نمیدادند.
ولی رو هر Player یه DVD بود که 5 - 6 تایی فیلم ایرانی در پیت روش بود که من معمولاً با صندلی های اینور اونورم DVD ها رو جابجا میکردم ولی کلاً تو این 45 ساعت راه یه فیلم خوب هم از توش در نیومد.
از من نشنیده بگیرید فیلم روی cd با خودتون ببرید ولی تابلو نکنید که فیلم خودتونه!!! (جواد مموری آدمه کلٌه ای هست ها!!!! (رجوع شود به سفرنامهTongue))

مرسی . پس زیاد روش حساب باز نکنیم . عکس های سایتش قدیمیه
به نظرم باید یه سری صفحه های مهاجر سرا رو پرینت بگیرم ببرم تو راه بخونم
البته دوست عزیز روزی که ما حرکت کردیم از شرکت دیدار سیر 4 اتوبوس به سمت ارمنستان حرکت کرد که شاید ماشین به ماشین شرایطشون فرق کنه دیگه!!! (مثل آپشن های ایران خودرو که مثلاً یه منگوله به آینه جلو ماشین اضافه میکنه و به عنوان آپشن یک میلیون تومان گرونتر میفروشهTongueTongueTongue)
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: سمانه777 ، parsush

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط hamedhamed - 2013-04-12 ساعت 14:34
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان