2013-04-16 ساعت 15:25
(2013-04-16 ساعت 13:56)نیما6446 نوشته: با سلام به تمام دوستانم در مهاجر سرا و ادای احترام به تمام کشته شدگان حادثه بوستن و تاسف از این اتفاق
دوستان نمی دونم چه حکایتیه که این طرح بیرون امدنش هر بار به یه علتی باید عقب بیوفته ... با این حال فکر می کنم امروز بالاخره طرح بیاد بیرون ولی احتمال داره به خاطر این اتفاق به تاخیر بیوفته
من این چند روزه ماموریت بودم و به اینترنت دست رسی نداشتم ولی همین الان فرصت شد و یه نگاه اجمالی به اخبار که داشتم... مثل این چند تا نکته از طرح قبل از ارائه به رسانه ها درز کرده...
3Leaked Immigration Reform Details You Need To Know
http://abcnews.go.com/ABC_Univision/Poli...W0RBErxrDc
http://www.nytimes.com/2013/04/12/us/pol...0#reported
یکی از نکاتش اینه که به احتمال 100% از این به بعد گروهی به نام F4 دیگه وجود نداره و دیگه برادر و خواهر افراد سیتیزن نمی تونن واسه خواهر و برادرشون تقاضای گرین کارت از طریق خانوادگی بدن و فرم جدید پر کنن
At the same time, some family-based visas will be eliminated. Siblings of U.S. citizens would no longer be eligible for green cards, the documents that show legal permanent residence
نکته دیگه که پروسه دادن گرین کارت به 11 میلیون مکزیکی 10 سال طبق این طرح زمان می بره و مثل اینکه طرح طوری هست که تکلیف حدود 4 و خورده ای میلیون نفر توی صف تو این 10 سال باید مشخص بشه ( حالا احتمال هست که حتی واسه تمام آدم هایی که تو صف هستن و approved شدن پروسه خیلی سریع تر و بهتر بشه و احتمال هر چیز دیگه ای هم هست)
Over a 10-year period, the government will seek to clear the backlog of 4.7 million immigrants waiting to come to the U.S
نکته دیگه... که از این به بعد ویزاهای مهاجرتی کار آمریکا تعدادشون بسیار بیشتر از ویزاهای خانوادگی می شه و سیستم مهاجرتی آمریکا تقریبا شامل Merit Point System می شه
After that, the bill will create a new, merit-based visa program that will offer legal permanent residence based on work skills
و نکته آخری که من دیدم اینه که به احتمال زیاد زن و شوهر افراد گرین کارت دار و گروه F2A از این به بعد شامل Immediate میشن
The bill would also remove annual limits on the number of green cards for a different category, spouses and minor children of legal permanent residents. The senators estimate that 800,000 immediate family members will move through the backlog and gain green cards over the next decade as a result of that change
و از این بابت خبر خیلی خوبی واسشون هست و خوده من از بابت این قسمت در مورد F2A واقعا خوشحالم
تقریبا این قسمتای کلی طرح در مورد ویزاهای خانوادست و جزییات دقیقش نامشخصه و امیدوارم تا امشب خصوصا تکلیف این 4 میلیون تو صف و نحوه برخورد با پرونده هاشون کاملا معلوم بشه
با تشکر از نیما. اینطور که من استنباط کردم به نظر میرسه قراره همه این اتفاقات در طی یک دوره زمانی 10 ساله صورت بگیره. به هر حال ب خوندن همه ای مقالات که موارد متنقاضی هم در آنها دیده میشه گمان نمیکنم که این افراد منتظر طی این سالها یعنی 4.3 میلیون به یکباره حذف بشن. البته نیما عزیز ظاهرا خیلی میونه خوبی با F4 ها نداره!
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016