خوب به سلامتی.
دوست عزیز یه دو سه صفحه بری عقب و پست هارو مطالعه کنی،هم جواباتو میگیری و هم کلی اطلاعات مفید دیگه.
موفق باشین.
دوست عزیز یه دو سه صفحه بری عقب و پست هارو مطالعه کنی،هم جواباتو میگیری و هم کلی اطلاعات مفید دیگه.
موفق باشین
موفق باشین.
(2013-04-19 ساعت 11:43)naarestan نوشته: سلامخوب به سلامتی.
من تازه کارنت شدم و وقت سفارتم معلوم شده: ابوظبی هستم و در خردادماه انشالله.
چند تا سؤال دارم:
۱. چرا همهی سفرنامههای کیسهایی که ابوظبی مصاحبه داشتند، رفتند دوبی هتل گرفتند و دوبی کار مدیکال انجام دادند؟ مگه خود ِ ابوظبی فرودگاه و هتل و بیمارستان نداره که آدم مستقیم همونجا فرود بیاد؟! چون گویا دوساعتی راه هست از دوبی تا سفارت در ابوظبی و این موضوع، برای کسایی که ۸و۹صبح وقت مصاحبه دارن، یه کم استرسزاست.
۲. اگر برای مدیکال بخوایم بریم NMC، نیازی به وقت قبلی نیست؟ (مثل آنکارا و دکتر اونگان؟). من از چند روز پیش که نامههای دوم اومدند، ایمیل دادم به NMC برای گرفتن وقت و هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم ازشون! همینجوری بدون وقت باید برم؟!
۳. با توجه به اینکه هیچ مدرکی رو نیاز نیست به سفارت در ابوظبی پست کنیم، یعنی همهی همهی مدارک رو روز سفارت باید با خودمون ببریم؟
۴. توی سفرنامهی یکی از دوستان ۲۰۱۱، خوندم که گفتند کلیرنس خوردیم چون هم خودم (آقاهه) توی جای دولتی کار میکردم و هم خانمم توی دانشگاه دولتی درس خونده بوده! من خیلی تعجب کردم! اولین باری بود که همچین چیزی میشنیدم! یعنی واقعا ممکنه چون دانشگاه دولتی درس خوندی، کلیر بخوری؟
موفق باشین
لاتاری 2013