کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت به نیوزلند و راه های آن
(2013-04-20 ساعت 19:38)azadi.aftab نوشته:  سلام
من دکترای حسابداری دارم از دانشگاه تهران، 29 سال دارم با 4 سال سابقه کار (همراه بیمه)
همسرمم دندانپزشک و تخصص ارتودنسی داره
هر دومون ایلتس نمره 7 داریم
میخواستم بدونم توی کشور استرالیا، یا نیوزلند ما میتونیم اقامت دائم داشته باشیم؟ مدرکمون قابل پذیرش خواهد بود؟
کسی اطلاع داره که من با دکترای حسابداری چقدر درامد دارم تو استرالیا؟
هم چنین کسی نظری راجع به کشور دیگه ای نداره؟

در ضمن اگه این سوالم جواب بدین ممنون میشم :
پدر و مادر من و همسرمم به خواست ما تصمیم دارن بیان، میشه اطلاعاتی راجع به گرفتن اقامت دائم برا اونا هم بهم بدین

از همه شما دوستان ممنونم
سلام
اگر ایلتس 7 در هر 4 باند دارید که برای مهاجرت به استرالیا مشکلی ندارید .
البته برای رشته حسابداری حتما باید ایلتس شما اکادمیک باشد . تمام اطلاعات لازم در سایت مهاجرت استرالیا موجود است .
اگر شما اقامت دائم بگیرید در صورتی می توانید برای پدر و مادر اقدام کنید که ان پدر و مادر نیمی از فرزندانشان در استرالیا زندگی کنند یعنی مثلا انها دو فرزند دارند که یکی از ان ها در استرالیا اقامت دارند .

(2013-04-21 ساعت 01:23)ali1355 نوشته:  با داشتن مدرک دوره های کوتاه مدت mba درنیوزلند کاری هست
سلام
کاری هست یعنی چی ؟ اگر منظور این است که با ان اقامت بگیرید که خیر .اما اگر پیدا کردن کار باشد باید بگم اولا که این مدارک که در ایران صادر می شود تقریبا برای انها بی ارزش است و دوم اینکه برای رشته های بیزنسی زبان حرف اول و اخر را میزند که برای فردی که زبان دوم ان انگلیسی است تقریبا ورود به این نوع کار غیر ممکن است مگر اینکه از کودکی انجا بزرگ شده باشد
شما قبلا گفته بودید که رشته برق درس میخونید . برای مهاجرت رشته های فنی بسیار مناسبتر هستند پیشنهادم این است که بر روی همان رشته کار کنید که بازار بسیار خوبی در کشورهای کانادا و استرالیا دارد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، ابی22

پیام‌های این موضوع
RE: اسس مدرک نیوزلند - توسط fahimzad001 - 2012-12-14 ساعت 15:09
RE: اسس مدرک نیوزلند - توسط arialonir - 2012-12-18 ساعت 09:35
RE: مهاجرت به نیوزلند و راه های آن - توسط ParsTrader - 2013-04-21 ساعت 09:16
RE - توسط gbtm - 2013-09-01 ساعت 07:51