کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-26 ساعت 00:50)lonelyman نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 00:27)سونیک نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 09:41)sadfar نوشته:  سلام دوستان
نمی دونم چرا سوالات من از سایت حذف می شود؟! علیهذا برای مصاحبه مدرک تحصیلی دو فرزندم که کلاس ششم ابتدایی و اول ابتدائی هستند نیاز است؟
باسپاس

سلام دوستان عزیز
این سوال را نیز دیروز پرسیدم که حذف شد! مجددا آن را ثبت می کنم. با توجه به کاهش شدید قیمت جهانی طلا و اینکه فروش آن در حال حاضر صحیح به نظر نمی رسد آیا می توان طلا را به طلافروشی برد و فاکتور به روز برای آن صادر کرد و بعد از مهر طلا فروشی برای ترجمه اقدام آن کرد و به افیسر جهت تمکن مالی ارائه داد ؟آیا این مدرک قابل قبول است؟ باسپاس
سلام دوست عزیز
باسپاس از پاسختون شما اسناد ملکی که بردید را ارزش گذاری کرده بودید؟ما هم می خواهیم یک سند خانه + دوسند خودرو ( اینهارا بدون ارزش گذاری و فقطترجمه کردیم)+گواهی بانک به مبلغ 70 میلیون+ فاکتور طلا به مبلغ 40 میلیون ببریم. سوالمون این هست با توجه به اینکه شما مصاحبه رفتید و فضای آنجا را دیدید این کار را انجام بدهیم و یا طلاها را تبدیل به پول کنیم و در حساب بگذاریم ؟
مدرک تحصیلی بچه ها سوال من هم هست.....

دوست عزيز بديهي است كه هرچه مداركتون كاملتر باشه بهتر ما گواهي براي بچه ها گرفتيم و داديم ترجمه و برديم . در مورد طلا هم نميدونم كسي تا حالا اينكارو كرده يا نه ولي ما گواهي بانك نداشتيم و دو تا سند خونه برديم و وقتي آفيسر گفت گواهي بانكتون كو؟ من گفتم چون ارزش پول ايران مدام داره كم ميشه ما پولمون رو تبديل به ملك كرديم و آفيسر هم قبول كرد فقط پرسيد ميتونيد زود بفروشيد ملكتون رو و آيا قصد فروشش رو داريد وقتي ميخوايد بريد آمريكا ما گفتيم البته .
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2013 - توسط asal1907 - 2012-05-02 ساعت 17:29
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2013 - توسط peymandv - 2012-11-02 ساعت 23:00
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2013 - توسط ahmadi.k - 2012-08-30 ساعت 09:22
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2013 - توسط MPU - 2012-05-07 ساعت 09:46
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - توسط Saeedv13 - 2012-12-25 ساعت 20:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان