2013-04-27 ساعت 22:00
اتفاقا منم داشتم دیروز به همین فکر میکردم که همیشه توی برق و الکترونیک کاهش دادن آسانتر از افزایش دادنه !!! مثلا اگر برق اونجا 220 بود و اینجا 110 خیلی راحت تر بود ...
البته در مورد اون دوستی که وزن ترانس و اینا رو نوشته بودن (نقل قول از غیره) من فکر نمیکنم تا این حد باشه وزنش ... چون که همین امروز صبح یه تبدیل 12 DC به 220 AC با توان 500 وات رو 75 هزار یکی از دوستان گرفت وزنش در حدود 1.5 کیلویی بیشتر نبود ... جایی که بتونه دقیق راهنمایی کنه رو بلدم ولی اگه آدرسی چیزی قرار بدم مدیران عزیز به عنوان تبلیغ قلمداد میکنند و محروم میشم
خلاصه اینکه فکر نمیکنم وزن ها اونقدرها هم بالا باشه . ولی به نظرم نمیصرفه وسایل سنگین مثه پلوپز رو از اینجا بخرید و ببرید و ... پلو پز های اونجا هم اگه ته دیگ خوشگل نمیده نیم ساعت وقت بذاری باز میکنی تایمر رو یخورده زیاد میکنی ته دیگه میده توووپ ... ولی وسایلی مثه ریش تراش و ماشین اصلاح و اینجور داستانا تا جایی که من میدونم اکثرا با هردو نوع برق کار میکنند و مشکلی نیست ...
مامان سایه مبارک باشه . 16 دلار تقریبا هزینه کردید ... سری به لینک زیر بزنید ...
http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=678540011
البته اگه خدا یه روزی هم نصیب من کنه عزیمت به سرزمین کفر رو ... اینقدر وسیله دارم که ببرم ... مثلا هیتر و هویه و منبع تغذیه و سری خورد و زیر دیگه که اگه باهام نباشن دیوونه میشم ! ! ! که البته فروششون از اینجا و خریدشون از اونجا به صرفه نیست ! هیییی خدا نصیب منم بفرما لطفا ... ممنونم
البته در مورد اون دوستی که وزن ترانس و اینا رو نوشته بودن (نقل قول از غیره) من فکر نمیکنم تا این حد باشه وزنش ... چون که همین امروز صبح یه تبدیل 12 DC به 220 AC با توان 500 وات رو 75 هزار یکی از دوستان گرفت وزنش در حدود 1.5 کیلویی بیشتر نبود ... جایی که بتونه دقیق راهنمایی کنه رو بلدم ولی اگه آدرسی چیزی قرار بدم مدیران عزیز به عنوان تبلیغ قلمداد میکنند و محروم میشم

مامان سایه مبارک باشه . 16 دلار تقریبا هزینه کردید ... سری به لینک زیر بزنید ...
http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=678540011
البته اگه خدا یه روزی هم نصیب من کنه عزیمت به سرزمین کفر رو ... اینقدر وسیله دارم که ببرم ... مثلا هیتر و هویه و منبع تغذیه و سری خورد و زیر دیگه که اگه باهام نباشن دیوونه میشم ! ! ! که البته فروششون از اینجا و خریدشون از اونجا به صرفه نیست ! هیییی خدا نصیب منم بفرما لطفا ... ممنونم

Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed