2013-04-29 ساعت 12:40
(2013-04-29 ساعت 12:13)mazerati نوشته: دوستان گلم سلام مصاحبه من وهمسرم هفته دوم جون در آنكار است بعد قراره كه با تور بريم ولي نميدونم 3 روزه بگيريم يا يك هفته چون اگه كليرنس بخوريم كه 3روز كافيه ولي اگه ويزا رو بخوان يه ضرب بدن بازم يه 2 روزي كار ذاره حالا نميدونم دوستان چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم دارم دوستان اين تور كه قراره ما باهاش بريم ميگه كه اگه بخاين كه از پرسنل ما كمك بگيريد براي رفتن به مطب دكتر اونگان وگرفتن جواب ازمايش نفري 65 دلار ميگيرند حالا خواستم از دوستاني كه رفتند واصه مصاحبه راهنمايم كنند مثلا ميتونيم يه تاكسي بگيريم بعد ادرس مطب دكتر معتمد رو به زبان تركي روي ورق بنويسيم بديم به راننده ما رو ميبره اونجا ؟بعد اونجا تو مطب دكتر معتمد به فارسي مسلط هست ؟ بچه ها مشكل كه نيست به نظرتون از تور كمك بگيريم يا اينكه خودمون ميتونيم بريم بچه ها لطفا كمك و راهنمايمون كنيد چون من يه كم استرس دارم
نمیشه قطعی گفت که یک ضرب می گیرین. تو سایت خود سفارت هم گفته اکثر ایرانی ها باید فرایند کلیرنس رو بگذرونن. من اگه جای شما بودم سه روزه می گرفتم . در مورد 65 دلار هم این کار رو نکنید. خیلی راحت می تونین خودتون پیدا کنید. اگه اسم هتلتون رو بگید بهتر راهنمائی میشه کرد
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی