کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام
گاهی احساس میکنم درمیان خوشبخت ترین آدما بدبخت ترینشونم امروزهم ازهمون روزهاست

من به همراه همسرم که برنده لاتاری است بایدبرای مصاحبه بریم
اون هیچ مشکل توکاراش نیست
وامامن نمیدونم سالهاست باهپاتیت بی زندگی کردم ازدواج کردم بچه دارهم شدم هیچ مشکلی برای هیچکدوم پیش نیومده حتی خودمم صحیح و سالمم انزیمهای کبدیم نرمال انتی بادیم خوبه همه چی خوبه اما برای محکم کاری رفتم دکترخون که اگه لازمه گواهی بده که مشکلی ندارم حتی خانوادم هیچکدام هپاتیت ندارن که کاش نمیرفتم
اون ازبس بیماری های تالاسمی و سرطانیو قبل ازمن داشت معاینه میکرد یه جورایی زورش گرفت من برای این مسئله بااون چهره شادو سرحال رفتم برای اینکه باهاش مشورت کنم که برای واکسن هپایتت که هلال احمرنمیتونم بزنم چیکارکنم و خلاصه گفتیم شایداسترس رودروجودم احساس کرده باشه خلاف ظاهرم و کمی بهم اطمینان بده
دربرابرسوالی که ازش کردم که اقای دکتربه نظرتون بااین اوصاف موردی پیش نمی یادتوسفارت حسابی زدتوکاسه کوزه مون
گفت خوب این خودش ضعفه
معلومه برای مهاجرت بهت اجازه نمیدن و خلاصه ماتومبهوت شدم ازاین همه کارروانشناسانه اش
نه گذاشتو نه برداشت
بازم خودمو بی خیال نشون دادموگفتم میخوام دست پربرم سفارت ممکنه هرکاری لازمه برام بکنید
که کلی آزمایش آنزیمهای کبدی و سونوگرافی و تعدادویروس فعالو غیره نوشت که 600 هزارتومن ناقابل شدن
بهش میگفتم یعنی دکتراوناببینن خانواده من هیچکدوم نگرفتن پی به بی خطریش نمیبرن؟
باتکون سری گفت چه میدونم
خلاصه ماروبگوبه چه امیدی یه تنه دارم تمام تدارکات رفتنو اماده میکنم بدون کوچکترین و زحمتی ازجانب همسرم
ازظهرتاحالاخیلییییییییییی ناراحتم لطفا اگرکسی هست که به همچین موردی برخورده چه خودش چه موردی بوده لطفا درایمیل خصوصی هم خواستید مکاتبه میکنیم نخواستین هم که ازنظرمن طوری نیست همینجا بگیم شایدبدردعده ای بخوره

واقعا روی هپایتت بی حساسن اونم به این شکل؟

یه سوال دیگه
برنده اصلی مهمه که مشکلی نداشته باشه یاهمراهانش هم مهمند؟
خلاصه بدادمن خوشبخت که طعمش مزه زهره مارمیدهد برسید
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، sadeghi897 ، gitialyari ، farshadsh ، nika ، shani89

پیام‌های این موضوع
RE: گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی - توسط negar_karimi6 - 2013-05-02 ساعت 20:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: